Hi, I’m a bunny!*

Här – ta en skitseriös snapchatselfie såhär på fredagsmorgonen!

EN MÅNAD TILL JULAFTON! :D Nästa vecka skall jag städa färdigt och pynta, och sedan är det djävlar i mig julpyssel som gäller – skarpt läge! Woo!

Hemma i min säng ligger Martin och (jag ville skriva ”snusar” för det är ett gulligt sätt att säga sover, men eftersom han är snusare så hoppas jag verkligen att han inte ligger i min säng och snusar!) slumrar, och det var tråkigt att gå upp i morse och lämna honom där. Sängen var varm, jag var trött – jag har sovit dåligt. Jag har drömt mardrömmar och jag vetefan. En översvämning och vi höll på att spolas bort och jag hade panik för jag skulle till skolan men hittade inte mina gympakläder pga vädret och sedan upptäckte vi att hela djävla Älvsborgsbron var bortspolad och då fick jag panik över det OCKSÅ. Vi hittade en annan bro som var intakt, men mitt i allt så sprang jag på någon som TYDLIGEN var Fredriks syster – dvs, inte min men min brors syster. Hon var jättebesviken på mig för när jag och Fredrik var barn brukade vi tydligen hålla varandra i händerna ”tills handflatorna blev röda” för att sudda bort hennes spår i familjen?? Allt var himla jobbigt, och ungefär HÄR började Martin att vråla eftersom han också drömde mardröm. PEPPIGA UPPVAKNANDET, haha. Vi klappade om varandra och somnade om, han med armen om mig. Efter det sov jag ändå bra.

Idag roadtrippar vi upp till Göteborg, ikväll förbereder jag morgondagens födelsedagsbak och sedan blir det nog bara lite vin på soffan. Imorgon skall jag till klädkällaren med Rigmor och efter det baka färdigt – det blir cupcakes för att fira Olof, skall se ifall jag kan lyckas göra dem sådär extra fina också – och sedan firande av Olof. Det blir himla bra, faktiskt :D

Eventuellt kommer Martin hit och äter lunch med mig sedan – skall kolla läget med honom när han vaknat. Det finns ju ett stort mattorg på centralstationen med många olika valmöjligheter, så kan vi sätta oss i köket på kontoret och äta sedan. Hade varit himla mysigt det med, men det hänger ju på att han orkar promenera hit och hem igen efteråt ;)

Alla räkningar är betalda, i alla fall. Det känns bra. Imorgon dras det pengar till alla konton som skall ha pengar (mina olika sparkonton, dvs) och sedan får vi se vad det finns kvar efter helgens tur till Klädkällaren ;) Jag har en del grejer jag tänkt kika på, så.

Åh! Och igår kom mitt paket med 9 plagg från Bubbleroom och ALLA PASSADE. Byxor, toppar, klänningar – allt satt som det skulle! Jag var lite orolig över storlekar när jag handlade för de skrev hela tiden att Small motsvarade storlek 36 och det är en djävla chansning iochmed brösten, men det gick bra! Byxor köpte jag i 38 och när jag packat upp och höll upp dem för att titta så såg de SKITSMÅ ut, vi snackar typ 34 i midjan?? De var dock jättestretchiga så de sitter som de skall :D Woo!

#nöjdhetsministern

Ha en bra dag! Jag tror inte att det blir något mer postat här före söndag (eventuellt) så jag önskar er en trevlig helg också <3

* titeln refererar SJÄLVKLART till denna video av Mupparna – en låt jag glatt reenactade  första kvällen jag träffade Martin haha :D