En torsdag

En torsdagsmorgon! Jag lyssnar på julmusik spelad på piano (tack Jolt!) och drömmer mig bort till en pianobar med levande ljus, en stor julgran och ett schysst glas vin. Men i verkligheten sitter jag ju på kontoret och stirrar ut på ett morgongrått Malmö. Nåväl.

Träningsvärken har börjat ge sig till känna, men inte alls så farligt som jag hade väntat mig. Famous last words? :D Jag ser fram emot måndagens gympass. Jag är glad över att vara tillbaka på gymmet, det känns fint att vara igång med träning igen. Jag behöver dock börja springa igen – jag har fortfarande en lös plan på att springa Göteborgsvarvet 2018 och då måste jag börja springa om jag skall lyckas ta mig runt banan igen. Drömmen och förhoppningen (och målet!) är ju att vara lite bättre än förra gången, och kanske också att inte må så sjukt djävla dåligt i hela kroppen av att springa? :P Jag skall göra ett aktivt försök att pressa in springpass i schemat så fort jag har fått lite mer rutin på morgongymmandet. Gymma på morgnarna, springa på kvällarna. Det hade varit ett bra liv.

Jag ser fram emot att få träffa Martin ikväll! Jag ser fram emot intervjun/mötet imorgon! Efteråt skall jag träffa mamma – det ser jag också fram emot! Det blir en bra helg :) Jag har ingen aning vad vi skall hitta på (detta blev ju som sagt en ganska plötslig ändring av tidigare lagda helgplaner) men oavsett vad det blir så blir det bra – för Martin är ju där <3

Det var nog allt for now, jag hade inte så mycket mer att komma med för tillfället :D Ni får ha en fin dag! <3