Halloween~

Happy Halloween! Detta är UPPENBART ett filter, men jag tyckte att det var ett bra filter så det får fan vara så. Jag märker ju att jag helt klart borde ha kört på kolsvarta ögon idag, men riktigt så hängiven var jag inte imorse när jag stapplat upp ur sängen och ut ur duschen. Jag har en ljusare make än såhär, det duger det med. FAKTISKT.

Igår hämtade jag mina tre paket på posten! Säckkärran stod där den skulle, och nu har jag ett ännu tyngre paket som skall forslas hem så jag väntar med att ställa upp den tills jag varit inom Hemköp under kvällen. Med paketen väl hemma och uppackade tog jag mig en kvällspromenad, telefonade lite med mamma och lyssnade på Dimmu Borgir. Sedan tog jag en öl.

Yay Tempel Brygghus! Är det inte lustigt hur jag gång efter annan måste vända mig till Danmark för att få tag i svenskbryggd öl? Det är samma när jag försöker få tag i vissa saker från Omnipollo. :<

För övrigt skaffade jag nytt gymkort igår. Jag skall gymma imorgon bitti är planen. Det kommer att göra ONT efteråt, men det är ju den bra sortens ont. Förra året sprang jag 100km i November, i år …gör jag det inte. Jag borde börja springa igen, men just nu är jag så oerhört opepp. Jag förstör allt för mig själv; för varje dag jag struntar i att springa tappar jag 500m till. Snart kommer jag inte ens runt huset utan att behöva dö. Jag skall försöka varva gymträning med utomhusspringande så gott det går, men det kommer även att bli en del springande på löpband nu under vinterhalvåret. Jag har blivit lat och bekväm.

Men ja. Jag hoppas kunna rapportera i morgondagens bloggpost om mitt morgongymmande! Det är dags att komma igång igen! :) #urdvalan

Ha en fin dag <3 Ge godis till barnen om de kommer idag, annars förtjänar ni toapapper på huset :D