Hemma! :)

Å ena sidan: Saknar pappa. Saknar Prescilla. Saknar hundarna. Saknar att ta ett morgondopp. Saknar utsikten varje kväll när solen går ner. Saknar att få sova ihop med Martin varje natt utan avbrott pga bussresor fram och tillbaka.

Å andra sidan: SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA. Höstluft! Det är svalt! Jag tog en dusch imorse och efter jag torkat mig så var jag TORR. SNART JUL! (65 dagar kvar woo!) Höööst!

Kan vi inte hitta ett sätt att kombinera alla bra saker i världen utan att man måste spendera ett par dygn på flygplan? Kan vi inte fucking uppfinna teleporterande snart!? Om jag kunde sätta en blå portal hemma och en orange hos pappa så att man bara kunde ta ett enda steg och sedan vara framme = drömmen, cirka. Lös detta, uppfinnare!

Men ja. Det är skönt att vara hemma. Resan har gått bra. Resan har VARIT bra! Vilka oerhört bra och fina och bäst tre veckor vi har haft! Vi har haft så mycket roligt och sett så många vackra saker. Vilka miljöer! Vilka människor! …vilket mindre gott vin! Jag skall dricka vin på fredag. BRA vin! Det ser jag fram emot :D

I vanlig ordning så lovar jag att KANSKE posta något om resan haha, men eftersom jag fortfarande inte postat om när vi var på Filippinerna första gången ihop för fem år sedan sååå… ¯\_(ツ)_/¯

Ha en fin dag <3