Foxy foxy

Det är onsdag men dagarna går så fort sedan jag började mäta tiden i tvåtimmars-enheter pga står upp två timmar åt gången.

Det är himla märkligt väder ute idag. Himlen är täckt av rosa och regn och det är fuktigt, så väldigt, väldigt fuktigt. Och varmt. Idag fick jag flashbacks till Turkiet för tusen år sedan (jag var 13, så eh… 20 år sedan???) (jesus FUCK vad gammal jag är ibland) på grund av hettan och lukterna och världen rent generellt.

Min Fitbit sjunger hest på sista versen och jag beställde en ny igår. Det blir min fjärde på fyra år. De håller faktiskt bra, men jag går väldigt mycket och jag kollar väl av stegen mot appen lite FÖR ofta, vilket verkar dra mer batteriliv än jag skulle önska. Det går knappt att köpa Fitbit One längre – det är bara armband och klockband och whatnot på de senare modellerna som de nu vill att man skall köpa. Intressant nog hittade jag Fitbit One på Fitbits hemsida, så… Beställt och klart. Meanwhile verkar jag behöva ladda batteriet från noll till hundra varje dag tills den kommer, men men.

Ikväll skall jag springa igen. Mest troligt augustis sista springpass pga inte jättetroligt att jag kommer att springa imorgon, men det är okej. Jag har lyckats rädda månaden och jag är glad med resultatet. September kan få bli lika bra! Jag har ju i alla fall ett lopp planerat, och det skall bli kul. VARFÖR lockar det så hemskt att bli blöt, lerig och miserabel i en skog bara för att få duscha av sig det efteråt? Jag vet inte. Det gör duschen mer magisk, eller något? :D

Det verkar som att mina naglar har återhämtat sig efter mitt misslyckade försök att få av gelnaglarna från dem. Eller ja, försöket i sig var ju lyckat – jag FICK ju av naglarna. Det var ju bara den där lilla detaljen att jag, eh, fick av det mesta av mina naturliga naglar också, vilket resulterade i sjukt mjuka naglar som viker sig bakåt och gör ONT hela tiden. Oops? Men nu verkar de ha vuxit ut tillräckligt, och blivit starka(re) igen. Bra! Det gick snabbare än jag vågat hoppas på.

Idag hoppas jag för övrigt på två saker:
1. ett positivt telefonsamtal som går precis som jag vill
2. att min nya baddräkt har kommit och att den sitter PERFEKT!

Cirka så. Ni får ha en fin dag! :)