Hejdå! :)

Fick finfin middag hos Jolt och Michaela igår! ♥ Nu har jag en extrakamera + 2 extra objektiv, och en massa riktigt bra tips på vad jag skall tänka på när jag fotograferar på lördag :)

Bredvid mig på kontoret står min stora resväska, fullpackad. Har även en liten kasse och min handväska, såatteh… Trött i ryggen. När jag kom hem igår (vid 20) så for jag runt och packade som en idiot i en halvtimme, och sedan blev jag sjukt stressad och uppe i varv över ifall jag glömt något eller tänkt fel eller VAD. Bestämde mig för att inte springa nu på morgonen utan liksom komma ner i varv igen och somna utan press på att jag måste upp i en viss tid. Ha! Jag släckte halv tio, somnade och gick upp vid halv sex. Sprang en kortare sträcka idag, ”bara” 3,5 kilometer men det är bra det med. Kunde springa lite snabbare än jag brukar, så :) Nu blir det inget springande förrän när jag kommer hem på onsdag. Jag får klara mig en vecka. Det blir nog en del promenerande ändå :P

Men ja, bloggen kommer ju att bli lidande av min frånvaro. Jag HAR wordpress i telefonen, men jag orkar aldrig sitta och fippla med den. Jag kommer att ha fullt upp med resten av livet nu fram tills nästa onsdag, så det kommer inte att hända ett JOTA här under den tiden. Känner ni sjuk Zombie-abstinens så finns jag nog ganska så säkert på Instagram. Voodoobunny, som ni vet. Följ mig där istället, så kommer nog lite gotlandsbilder att dyka upp i flödet nu under veckan :))

Det viktigaste ÄR med. Klänningen, mina skor, Martins skor, min kavaj, halsbandet jag tänkte ha (som jag fått av pappa!), mitt smink… Skulle jag ha glömt något annat så går det alltid att köpa. Så länge de här sakerna som INTE går att få tag i är med i väskan så är vi all good. Jag har fredagen på mig att släcka skogsbränder, liksom.

Imorgon kväll sitter vi på båten till Gotland och käkar svindyra räkmackor, och jag hoppas att jag kan få tag på en låda Marianne åt mommo i båtbutiken. Det är tradition att ta med Marianne åt henne. Hon köper inga själva längre, jag tar med varje gång jag kommer och ofta matchar vi att jag kommer med nya precis när hennes gamla låda har tagit slut :D Nu är det dock ett halvår sedan jag var i Visby senast så nu har hon nog haft slut på länge. Tur att vi kommer dit imorgon och styr upp saker, då :)

Men ja, nej. Vi ses om en vecka igen! Jag finns på facebook osv under tiden, men räkna inte med någon större aktivitet. Jag har semester och tänker ägna all vaken tid åt Martin, mommo, pappa, Prescilla, mamma, Ricard, Sanna och resten av alla inblandade. Tjipp och hej! :)