Lökigt!

Bläddrar igenom gamla blogginlägg och undrar var mitt språk tog vägen? Inte svenska, utan det där sättet JAG brukade skriva på. Är det fortfarande här? Har jag tappat bort mig själv någonstans på vägen? Jag vetefan. För bara ett par månader sedan skrev jag ju så bra. Men kanske är det bara det klassiska i att ta ett steg tillbaka och få lite distans till något man är väldigt subjektiv till. Jag tror nästan det.

Onsdag! Jag sprang idag igen. När klockan ringde vid fem drömde jag om min första pojkvän (fast han var alltså ett ex i drömmen också) och en bebis som var min men inte hans. Jag var så TRÖTT. Milen igår tar ju ändå ut sin rätt. Jag snoozade i femton minuter, ville inte alls gå upp men lyckades till slut kräla ut från under täcket och i träningskläderna. Jag sover med alla fönster öppna och det är så skönt med frisk luft, men det är också en viss kylighet som vilar över mitt hem om morgnarna. Kallt.

Det blev en kort runda idag. Jag planerade fem kilometer men sprang fyra. Detta var mest för att jag tvingades ändra rutten precis i slutet, då jag inte kunde springa mot rött precis framför en polisbil :P Det gör ingenting. Min kropp är trött. Imorgon skall jag vila, och sedan springer jag aprils sista pass på fredag. April har varit en BRA träningsmånad!

Igår sken solen hela dagen och jag gick inom Din Sko på hemvägen och köpte nya skor till bröllopet och till sommaren. Kassörskan snackade lite väder med mig och jag sade att det varit så himla fint hela dagen! Sedan hann jag knappt utför dörren innan det började aggressivt spöregna på mig!? What even. Det regnade hela vägen hem och hela vägen till affären. Nu har jag kylen fylld av grönsaker och nyttigheter och det känns bra. Någonstans kom jag igång med detta nyttiga ätandet igen och jag äter sallad till lunch för tillfället. Ser redan fram emot dagens sallad – den ser riktigt bra ut.

Så imorgon vilar jag och på fredag efter jobb är Martin äntligen här igen! Vi har försökt boka bord åt oss två + Johan på KOL på kvällen, men deras onlinebokningsverktyg fungerade inte och jag uppmanades att maila in en bokningsansökan – nu har det gått snart två dygn och jag har fortfarande inte fått svar. Inte jätteimponerad av det, faktiskt. På lördag skall jag och Knipsis gå och se Guardians of the Galaxy vol. 2 och det ser jag JÄTTEMYCKET fram emot! Älskade ettan!

Det blir ju en långhelg, för övrigt. Första maj på måndag, så det är ju en röd dag. Jag funderar på ifall vi kanske skulle få tummen ur och komma iväg på någon utflykt på söndag då, kanske?

Igår när jag bläddrade runt kring gamla inlägg (se första paragrafen) och filosoferade över mina ord så scrollade jag ju även förbi MÄNGDER av bilder på mat som Martin lagat. cirka HUNGRIG? Martin gör SJUKT kompetent mat. Himla bra, faktiskt :)

Nåväl. Nu skall jag återgå till arbetsdagen. Igår kastade jag mina salladsrester i papperskorgen intill mitt skrivbord så allt luktar rödlök just nu -_-

Ha en bra dag!