Bilder på mat och en godkänd selfie

Spännande nog har jag dagligen ändå haft en handfull besökare här under hela tiden jag inte ens postat något? Ni är gulliga som kollar. Jag lever, allt är bra, jag har bara glömt bort bloggen :D

Helgen skulle jag spendera ensam, Martin var sjuk förra veckan. Jag jobbade 06-15 i fredags, handlade på hemvägen, tog på mig min pyjamas och blandade dipp eftersom jag (VUXET NOG) tänkte äta chips till middag och precis när jag ställt dippen i kylen och satt mig ner så ringer mamma och ba ”HEJ JAG ÄR HOS DIG OM TVÅ TIMMAR!” så jag fick ju akut ändra hela kvällen. Hur bra som helst!

Vi gick såklart ner på Broderstugan, där vi alltid hamnar när mamma är på besök. Stammishaket! Himla bra personal. Tillräckligt bra mat :)

Jag åt såklart Black and White. Såklart. Provat annat EN gång och sen ba ”Nä!” och vi har säkert varit där kanske 30 gånger och ätit? :D #trivsiboxen

Hemma igen åt vi chipsen jag hade tänkt ha till middag och tittade på Dolores Claiborne. Sedan gick vi och lade oss :)

På lördagen var det solsken i hela lägenheten och hela världen, och eftersom mamma ville ut och gå och jag hade lite ärenden på stan så gick vi ut och mötte världen. På Triangeln besökte jag Inglot och köpte en sjuuuukt bra gel eyeliner, och sedan gick jag till Tre-butiken för att fixa ett nytt SIM-kort. Jag har fått en ny telefon i födelsedagspresent av mamma! Herregud ni vet ju inte ens om att min GAMLA telefon gick sönder. Ok! Jag kom hem från Martin för ett par veckor sedan och insåg att min telefon typ blivit hackad? Den klickade runt på allt möjligt själv, startade och stängde appar. Startade om den och då började den trycka in alla siffror i världen när den kom till pinkods-sidan. Dangit. Insåg senare att det var en spricka i skärmen som drev detta beteende. Suck. Fick gå tillbaka till min gamla telefon – den som halva skärmen är krossad på. Har lyckats undvika glassplitter i fingrarna men har haft svårt att läsa/skriva på telefonen. Mamma kom in som en räddande ängel och ba ”Du får en OnePlus3T i födelsedagspresent” och sedan var det löst. Den kom i fredags men pga jag hade mikrosim och inte nanosim kunde jag inte aktivera den, så DÄRFÖR ville jag till Tre-butiken i lördags. Nu är ni uptodate!

På Tre-butiken fick jag nanosim, billigare abonnemang, mer surf och två par hörlurar. ”Trogen kund!” tydligen :)) Well, har ju i ärlighetens namn varit kund hos Tre i typ 12-13 år så… Makes sense ;) (googlade hörlurarna igår – de kostar alltså 1190:- STYCK?! Tack Tre!)

Vi åt lunch på den italienska krogen som ligger vid Stortorget. Jag åt lasagne och mamma åt en pasta med vitlök och parmaskinka. Tog bild på förrätten:

Bruschetta med vitlök. Resten ser ni ju; tomat, sallad, rödlök.

Sedan gick vi hem och chillade och tittade på Shutter Island, tills det var dags att styra upp ett ansikte (med nya eyelinern!) och gå ner till Korrapong eftersom mamma var sugen på thailändskt och inte alls taggad på vare sig Surf Shack eller TGIFs som jag föreslog. Thai är gott, så :)

Jag drack vitt och åt detta röda, starka.

Testade för övrigt selfiekompetensen på min nya mobil, ändå bra får jag säga:

Igår, söndag, vaknade vi med lite mindre solsken (dock ändå solsken!) i lägenheten, och efter att ha pratat om hundar (??) i typ en timme klädde vi på oss, åt frukost och stack ut till Torups bokskog för en långpromenad. Jag tog med kameran men det fanns INGET kul att ta kort på så ni får klara er med bilder på mat den här gången. När vi promenerat färdigt och innan mamma körde hemåt igen så åt vi lunch på GoGo Grill. Jag beställde in burgaren ”Jonas Special” som hade taglinen ”KANSKE den godaste hamburgaren??” och den var god och saftig men KANSKE inte den godaste, ändå.

Förlåt GoGo! Ni är ändå bra, lovar <3

Sedan åkte som sagt mamma hem, jag hade gått mina 15k steg för dagen och satte mig och tittade på en sjukt obra film (Pet, 2016) och surade lite vid datorn. Sedan gjorde jag cirka ingenting fram tills jag lade mig vid 20. Tänkte läsa, men pillade mest på mobilen fram tills jag sade godnatt till Martin vid 21 och somnade. Imorse gick jag upp 05 och stack ut och sprang fem kilometer. Planen för veckan är mån/ons/tors, och lite backar på söndag ifall vädret tillåter.

Det var min helg. Mer än så har jag inte att säga just nu. Men hörni: oroa er inte över min frånvaro. De flesta av er hittar mig ju på Facebook (som jag just nu, eh, semi-pausar från?) och Twitter. Och på mobilen, om vi är så tighta att ni förärats mitt telefonnummer ;)

Jag skall försöka att skriva här lite oftare, men just nu är det alltså NO PROMISES för jag har försökt kicka igång detta en stund nu.

I övrigt finns det en filmrantblogg ifall ni vill få filmer fullständigt spoilade för er. Titeln står i rubriken, avgör själva om det är värt att läsa eller ej :)) Den bloggen hittar ni här. Hepp! (hade inte Pet varit så djävla kass hade jag kanske rantat på den, men jag raderade den direkt när jag sett pga blev så sur)