Blommor, mat, vin och kärlek :)

Martin kom igår istället för i fredags – det kom jobb emellan, så det fick tyvärr bli så. Jag ägnade fredagskvällen åt att titta på en film baserad på verkliga händelser (Karla) och att sura över hur enormt viktad filmen var till Karlas fördel (re: morden som Karla Homolka och Paul Bernardo utförde på nittiotalet) och sedan lade jag mig relativt tidigt. På lördagen tog jag en promenad utom Bulltofta och pillade sedan lite hemma tills Martin dök upp – med en blombukett! Bild här ovan, se hur vacker den är? ♥

 

Jag hade bord bokat åt oss på Årstiderna klockan 19, så efter att jag duschat och vi gjort oss vackra så tog vi bussen dit.

 

Till förrätt blev det en halv råbiff – fast den var jättestor ändå? :D Spännande att få testa, jag har inte ätit råbiff förut så kände mig ändå lite modig som tog något jag varit skeptisk till hela mitt liv ;)

 

Till varmrätt beställde vi örttillagad renfilé med rösti och en svartvinbärssås och det var TO DIE FOR. Så sjukt fint kött detta? Smälte verkligen i munnen på en! Rekommenderas varmt! :D

Efter vi hade ätit gick vi hemåt och svängde inom Broderstugan för ett glas och för att jag ville ha efterrätt. Jag tog in en kladdkaka, syns ej på bilden. Den var inte jättespännande – jag saknar den äppelpaj de serverade i somras för DEN var riktigt god faktiskt.

Vi hade ett väldigt fint alla hjärtans/4,5-årsdagsfirande ♥ Det var dyrt men värt det! :D

 

…och eftersom Martin inte är ett fan av choklad köpte jag finost till honom istället. Det gillade han! :D Han fick även spelet som lite halvdant syns i bakgrunden, ”The Uncooperative Cake Acquisition Game” som vi tänkte se ifall vi inte kan spela igenom när vi firar Alex om två-tre veckor :))

Idag åt vi en riktigt god bolognese som Martin svepte ihop, och nyss åkte han hem. Solen skiner och jag tänker ta mig ut på en promenad så fort jag har postat detta, sedan blir det soffhäng och eventuellt ett bad innan det är dags att sova och göra sig redo för kommande vecka.

Nästa helg kommer mamma på besök! Vi har bokat bord på Monster på lördag så det kommer MER bilder på kött och vin då! ;)

Ha en bra dag, hörni :)