Rå

Torsdag! Igår städade jag och fixade hemma. Jag har lite kvar att fixa när jag kommer hem ikväll, men överlag kändes det som bra jobbat och det är jag nöjd med. Det kommer att vara fint när Martin kommer imorgon, det är det viktiga :)

Solen är på gång ute, och det är fyra grader varmt. Förra veckan var vi på minus åtta, så det går ju ganska upp och ner, detta? I ärlighetens namn mer okej med fyra plus än åtta minus, det är vackert med vinter och frost men nu är jag mer taggad på vår. Kan det inte komma snö till julafton kan det fan låta bli att snöa ALLS, ha! …säger jag, som igår stod i fyra olika fönster och bara stirrade rakt ut i snövädret som plötsligt drabbade. Den perfekta julaftonssnön, ni vet? Så sjukt fint. Så SJUKT fint! ♥ Men ja. Idag är det barmark. Nu får det vara så.

Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Det är en torsdag och jag längtar efter arbetsdagens slut. Skall dock ut och springa om 45 minuter, så det är ju alltid trevligt. Inte för att det kommer att gå BRA pga är i en svacka just nu, men ändå. Skönt med lite grus under skorna, osv.

Jag hoppas att ni har en bra dag! :)