Första julaftonen

Julklappar jag fick igår <3 Det som inte syns på bilden är ett presentkort på SF-bokhandeln, som absolut kommer att användas :3 Helgen har varit bra! VECKAN har varit bra! Jag älskar Musikhjälpen. Finaste veckan på året. Och den här helgen har varit så bra. Så bra. Bara lugn och ro med Martin som spelade TV-spel i fredags, och vi drack öl och snackade skit och sedan somnade jag när han spelade datorspel för jag var så seg. I lördags åkte v och handlade lite och sedan åkte vi hem till min bror för att träffa honom + mina brorsöner och ge dem julklappar. Det blev pepparkakor och saft och kombinationen av pepparkaka och banan (för Sigge…) haha. Sedan åkte vi hem igen och så kom Grabbarna Grus och vi gav varandra julklappar och körde vår årliga TV-spelsturnering.

Idag har varit lite seg, men ändå fin. Jag hade tänkt springa men jag fastnade framför TV:n med Martin och det går bra det med.

Började läsa lite i denna på vägen hem :D

Nu ser jag på slutet av Musikhjälpen (10 minuter kvar herregud) och kokar lite pasta och efter jag har ätit och sett färdigt detta så tänkte jag gå och lägga mig faktiskt. Imorgon bitti vill jag springa och sedan inleds en tredagars arbetsvecka, innehållandes två fina besök OCH en resa till Göteborg! Är väl väldigt snajdigt tycker jag faktiskt :))

HA en bra kväll! <3

2 svar på ”Första julaftonen

Kommentarer är stängda.