Mål i sikte

Okej, TVÅ julklappar kvar, och de fixar jag på tisdag när lönen har kommit! Resten är inslagna och ligger och väntar under granen. Jag behöver fixa ”presentation” för tre presenter dock – kuvert/kort eller liknande. Om jag får för mig att redovisa i efterhand vad folk har fått i julklapp så kan jag säga då vad det är för grejer jag behöver kuvert till (fast jag hade velat ha någon fin liten ask? Funtar på att dra nedom Tiger på lunchen och kolla – de har en del fina lådor/askar har jag sett).

Lägenheten är nere på 22º nu, med alla tre element ”avstängda”. Herregud. 22 är fortfarande varmt? Eller? Det är så instängt och kvavt. Orkar inte. Tur att jag åker bort imorgon! Jag sover hemma ikväll, söndag, måndag och tisdag – och sedan afk:ar jag resten av året och kommer hem igen 2/1. Wow.

Lägenheten är …kaos. Fullständigt kaos. Jag tvättade igår och borde ha städat och fixat mellan varven men jag hade ingen ork. Vinterdepressionen i år har främst bara tagit all ork från mig, utöver det mår jag bättre än jag gjorde t.ex. förra året. Men ja. Jag behöver städa. Ikväll blir det inte av – vi har ju AW med teamet och skall gå ut och äta. Jag sitter väl knappast kvar där hela kvällen, men även om jag är hemma vid 19-20 så är det för sent för att jag skall kunna städa då. På söndag är jag hemma vid 18~ish så jag får ta vad jag kan då, eftersom jag får besök på måndag (Johan) OCH besök på tisdag (Caroline! ♥) och gärna vill ha lägenheten så städad som möjligt när jag sticker till Göteborg efter jobbet på onsdag. DET LÖSER SIG VÄL. Jag måste mest få bort disken. Det är stenprio på att få undan disken innan jag åker iväg för jul!! (nu var det bestämt.)

Det skall bli skönt med lite julledigt. Främst för att det innebär lite längre umgänge med Martin än jag vanligtvis har chansen till. Jag ser fram emot att få sova intill honom i tolv nätter, äta frukost med honom tolv morgnar och kunna krama på honom när jag vill i tolv dagar.

NÅVÄL. Nu skall jag komma igång ordentligt med arbetsdagen! Tiger på lunchen och sedan Monster Steakhouse efter jobb. Ni får ha en riktigt fin torsdag! :) (sista torsdagen jag jobbar 2016 :o)