Inte den skarpaste kniven i lådan

snögubbe

6:e december och 18 dagar kvar till jul, woo! :D Utanför fönstret är det tre grader. Intressant nog var det tre grader och dödsdimma när jag gick upp och sprang förut; 2 grader när jag kom hem igen och duschade och 1 grad när jag gick hemifrån till jobbet, men nu är det alltså 3 grader igen. Solen skiner, och det är lite intressant för när jag sprang var dimman så tjock att den ändå väl upplysta centralstationen här var helt utmörkad. När jag gick till jobb tog jag en bild eftersom ”KOLLA VILKEN DIMMA” och plötsligt när jag tittar upp två sekunder senare är dimman helt borta. Wait what? Vände mig om, och noterar att jag alltså gått ut ur dimman. Den låg i sjok där jag just gått, och omgivningen utanför dimman var så extremt skarp och närvarande. Nice! :)

(men var är min vinter..?)

Vädret i Visby i helgen:

screen-shot-2016-12-06-at-08-24-25

HALLÅ! Jag ville ju ta kort på vinter-Visby? #besvikelsen

Aja. Då behöver jag i alla fall inte packa med mig TVÅ par löparskor – jag kan med säkerhet lämna dubbskorna hemma pga behöver dem inte. Det räcker med mina vanliga träningsskor…

Jag hade i alla fall tvättid igår. Det blev en omgång tvätt (två maskiner) och sedan väntan på att det skulle torka. Spelade TV-spel hela kvällen :D Ikväll kommer Toro över och vi kör JSK, så idag blir det inget spelande. Imorgon däremot! :)

Det är så himla nice när man har städat hemma och INTE behöver ta all ledig tid åt att antingen städa eller ha dåligt samvete över hur stökigt det är :)) Är det så här det är att vara vuxen? Att spela TV-spel hela kvällen och sedan käka en påse saffransgifflar till frukost..? :)))) (nej) (men det var kul och det var gott)

I alla fall. De allra sista julklapparna kommer antingen att köpas i Visby, eller beställas från internet så fort jag är hemma igen. Jag har grejer på nätet som är alternativ, men vill se ifall jag kanske kan hitta något kul i fysiska butiker först :) Min visbylördag kommer ju att inledas med en springtur och sedan x timmar på stan fram tills min klipptid. Jag vill gå utom Maxi på hemvägen för att köpa en smörgåstårta, för smörgåstårta tycker mommo JÄTTEMYCKET om och det hade varit en bra grej att käka medan vi ser på Nobelmiddagen. Jag tror att det får bli så att jag tar den (om)vägen hem efter jag har klippt mig, och finns ingen smörgåstårta får jag se vad jag kan hitta på istället :) Jag har lärt mig den hårda vägen att det inte är någon idé att köpa kött; dels kan hon inte äta det pga för segt, och dels går det inte att skära pga hennes bestick är hundra år gamla och har ingen egg??????

NÅVÄL. Ni får ha en bra dag! :)