…and to all a good night!

p1080978

Söndags-hej på er!

Det har varit en lång men bra dag. Det har varit en lång men bra helg! :D

I fredags drack jag ett glas vin på kontoret och hälsade på lite kollegor innan jag sade ”Nu skall jag hem och dammsuga!” varpå jag gick hem och, öh, INTE dammsög. Jag satte mig vid datorn en kort stund och sedan kom Martin, woo! Vi hängde hemma hos mig kanske en timme innan det var dags att promerera iväg till tanthotellet och hämta tanter^3, och sedan gick vi till Pinchos där vi åt och drack och socialiserade i kanske två timmar innan jag och Martin övergav gamlingarna och gick hem och tittade på gulliga Youtubevideos istället.

På lördagen hade vi bestämt att vi skulle mötas och ta ett tåg vid tre, så vi hade en slö morgon med lite datorspelande och chillande hemma hos mig innan vi igen gick till tanthotellet och mötte upp med tanter^3, och sedan påbörjade en kväll av Perfekt Timing(tm): Vi kom i perfekt tid till när tåget kom till Malmö, så vi fick vettiga sittplatser hela bunten. På väg över bron fick vi se en helt galet vacker solnedgång. När vi kom fram till Köpenhamn var det helvilda köer till Tivoli, men vi skulle ju äta först. Vi kom in på Rosie McGee’s och fick väl i stort sett sista lediga bordet, och sedan kom vår mat snabbare än vi vågat hoppas på. Vi åt i lugn och ro men hade ändå god tid på oss att stå i mastodontkön in till Tivoli – men igen hade vi perfekt timing och hela kön var i stort sett väck när vi kom ut! Vi köade i inte ens fem minuter?? :D

p1090005

Vi gled omkring inne på Tivoli i runt en timme (och blev väldigt kalla om fötterna – sådär så att det gör ont, ni vet?) och sedan var det dags att hitta våra platser i Glassalen! ÄNTLIGEN dags för årets upplaga av Crazy Christmas Cabaret – ”Shakin’ up Sherwood”. Alltså. ALLTSÅ! För er som inte redan vet bättre – jaga rätt på första bästa lediga biljett och ÅK DIT pga vi grät av skratt i tre timmar? Ont i magen?? ONT I KINDERNA??? Sedan ont i händerna pga alla applåder för HERREJÄTTEDJÄVLARS (med Martins ord!) hur djävla bra var det inte? Fy SJUTTON! :D :D :D

Kan inte ens med ord beskriva hur kul det var, eller ens vad det handlade om! Okejrå, det handlade om Robin Hood och DONALD TRUMP Ronald Rump, förlåt. Jag lovar er att medeltidsfantasy-versionen av Trump är helt galet underhållande! :D

Efteråt hade vi igen perfekt timing och hann ner och sätta oss på tåget just som det kom och skulle vidare, typ. Så åkte vi hem, vi lämnade av tanter^3 på tanthotellet och sedan gick jag och Martin hem och SOV för vi var så trötta efter allt gående och stående och GAPSKRATTANDE, ni vet.

Idag  vaknade vi båda innan klockan ringde (klockan ringde 09, vi vaknade 08:30) och det var så oerhört mysigt att få vakna tillsammans med Martin för en gångs skull? Vanligtvis vaknar han alltid före mig och går upp innan jag vaknar (och kommer sedan in och väcker mig ofc) men det var så fint att få krypa nära intill och slumra lite innan det var dags att gå upp.

Vi gjorde oss i ordning och gick sedan till tanthotellet för frukostbuffé med tanter^3, och det var himla trevligt. Bra avslut på helgen! :)

p1090030

OBS åt inte allt pga blev mätt :))))

Sedan satt jag och Martin och spelade lite TV-spel tills han åkte (dvs JAG spelade! JAG!! Jag har tagit typ 500 achievement points på min xbone idag? har inte hänt på typ två år liksom :)))) och sedan stack jag ut och sprang. När jag kom hem igen var det en långdusch och på med pyjamas – och sedan på med jeans och jacka utanpå pyjamasen och ner på nyöppnade ICA Supermarket jag plötsligt bor granne med så att jag fick köpa chips och lite läsk och ha en spelkväll hemma på soffan. MYCKET bra soffhäng, även fast det är roligare + bättre när Martin är med ♥ (spelade ”Nightmares from the Deep 2”) (för övrigt sjuuukt lovecraftianskt och med en stad vid namn Kingsmouth som hade problem med att hela befolkningen blivit Fish People?! haha ia ia??)

p1090036

Jag ger den här helgen 5 av 5 möjliga!

screen-shot-2016-10-24-at-13-23-17

Vi gör om det nästa år! :D