Sisten ut

p1080886

Jag ville köpa saffransgifflar till mitt storstäd. Det fanns inga!! Eller jo, det fanns en påse och de var torra och hårda så jag ba NÄ och gick och köpte en stor påse godis istället. Alltid en bra idé, eller hur? I synnerhet med tanke på att jag inte ens får i mig tio bitar innan jag blir illamående av allt socker… Nu står skålen som en färggrann (men ganska svart) prydnad på soffbordet, jag dricker vatten med citron i och försöker få bort smaken av socker och färgämnen från munnen :P

 

p1080892

Jag missade att visa denna fina! Fick den av Sanna när hon var här! ♥ Det är ju en adventskalender – en riktig sådan, haha. Fyra dagar i advent, fyra luckor i kalendern! Jag har såklart öppnat lucka ett och ätit den lilla chokladbiten som låg där :))

Hämtade två paket på posten på hemvägen och när jag kom inför dörren låg en avi till ytterligare ett paket där. INGEN ANING VAD DET ÄR för det står ett kvinnonamn som avsändare och jag vet inte ens?? Skall hämta det imorgon, det lär vara något superlogiskt när jag väl har det i min hand :)

Paketet jag skickade till brorsönerna har inte kommit fram än :( Postade i söndags och idag är det onsdag – where is!?

Nu skall jag fortsätta att diska och städa och dansa runt till Jabba Dabba Dance här hemma. Med tanke på mörkret ute och att jag har tänt här hemma så är säkert grannarna jätteglada över att jag skuttar runt och viftar på höfterna åt höger och vänster.

Nu blir det inga fler blogginlägg i november 2016! Hepp! :D