…som i ”Zombie”

bild (5)

Jag gick hem och vilade under arbetsdagen igår, kände mig inte helt kry. Tog igen de timmarna på kvällen sedan, så jag är plus/minus noll på jobbkontot nu. Idag är jag tillbaka på kontor och sitter och fryser med en enormt stark sol RAKT i ögonen. Ändå okej. Solen är bra. Jag lapar i mig minsta lilla solstråle för att spara undan tills när det mörknar.

Det är torsdag! Jag skall städa och hämta paket idag. Det händer inte så mycket spännande i mitt liv antar jag, men sådant kan ju plötsligt vända. Vi får se :)

Jag rensade i garderoberna i hallen efter att jag vilat igår. Hittade min dagbok från när jag var 14 och läste så långt jag kunde utan en skämskudde tillhands. HJÄLP liksom. Wow. Jag undrar hur jag gick från det …där… till, eh, någorlunda normal människa? :D
Hittade även en gammal novell Fredrik skrev på högstadiet eller något sådant. Skrev av och skickade till honom och sedan ägnade vi en timme eller två åt att skratta och citera väl valda delar för varandra via sms. Mycket bra, mitt i dåligmåendet.

Imorgon skall jag springa, jobba, städa, fixa mat, umgås med mamma. På lördag blir det Emporia och Sephora (woo!) och eventuellt plockande av ett par julklappar, vi får se :) Det blir en bra helg.

Nu skall jag återgå till jobbandet; jag har fyra spel jag testade igår att gå igenom idag, så det finns i alla fall något att göra :)

Hepp!