Söndagen i bilder:

Vi började även söndagen med en hotellfrukost. Solen sken både fredag och lördag men på söndagen var det regnigt och grått och kallt. Det gjorde ingenting. Efter frukost var det dusch och packa och sedan körde Viktoria mig och Sanna till tåget eftersom Sanna skulle med mig till Malmö tills måndagen. Vi tåg tåget via Teckomatorp eftersom naturen är så fin den vägen, och vi hade ju ingen tid att passa så vad gör det att det tåget tar en kvart extra? :)

I Malmö så gick vi hemom och lämnade väskorna, och Sanna passade på att ringa Ricard. Sedan gick vi ut på stan och hamnade på Triangeln, där jag visade Sanna Søstrerne Grene varifrån vi båda kom ut med varsin kasse med saker ;) Sedan tog vi en fika på ett sådant där frozen youghurt-ställe som jag inte minns namnet på.

p1080612

Så HIMLA gott, faktiskt! Jordgubbar++!

Sedan gled vi runt på stan en liten stund till tills vi tog oss ner till TGIFs för lite middag och snicksnack.

Förrätt

Förrätt

Huvudrätt

Huvudrätt

Efterrätt

Efterrätt

<matkoma></matkoma>

p1080628

…och så varsin Appletini på det :))

Efter att vi ätit och snackat och var klara på TGIFs så gick vi hem till mig för att se på film (Amelie från Montmarte + Grease) och snacka smink och köra ansiktsmask igen och äta chips. Vid tio gick jag till sängs eftersom jag skulle upp tidigt igår (måndag), så vi sade hejdå och sedan åkte Sanna hem till Ricard igen igår när jag var på jobb :)

 

Så ja, helgen får MVG+++++ i betyg! Hela helgen, från fredag till söndag, har varit så himla fin och bra och bäst på alla sätt och vis, och verkligen behövts. Det har varit ett riktigt bra avbrott från vardagslunket, som man säger. 10/10 would do it all over again! :D

Kan rekommendera Pinchos till ALLA som undrar, för övrigt! (där vi åt i fredags) SJUKT bra ställe, god mat, bra priser, bra drinkar. Do it! :)