Äventyr inc!

DSC_0113

Nu har vi installerat oss på vårt nya kontor! Jag har fönsterplats = NÖJD.

Jag har också insett att den här allergin som aldrig släppte efter tisdagen tydligen är en förkylning. Hepp! Det började alltså som en allergi 4 realz, men sedan har det gått vidare till förkylning och det är därför jag fortfarande hostar och nyser och snörvlar.

Idag är det ÄNTLIGEN dags för Helsingborgshelg med bruden och den andra brudtärnan! Vi skall få så himla kul :D Jag hoppas nu att jag har fått med mig allt (förutom min Otrivin Comp som står kvar hemma, hoppas att jag kan få andas när jag skall sova inatt ändå) och gick till och med hemom på lunchen för att hämta det sista pga hade jobbdatorn och allt sådant med mig imorse. Tågstationen ligger precis utanför fönstret så jag har verkligen inte långt att gå sedan, och så kommer Sanna och hennes syster och hämtar mig när jag kommer fram till Helsingborg sedan så det skall nog gå jättebra trots överflöd av väskor detta :D

Jag påbörjade det här inlägget för över en timme sedan och det blev paus mitt på på grund av uppackning och folk som kom och snackade så jag har noll koll på var jag var på väg :D Men ja. Helgen skall bli bra! Jag uppdaterar på måndag hur vi har haft det :D Sanna skall med mig hem på söndag så det blir tjejhäng och TGIF bara hon och jag :)))

Ha en bra helg vänner!