Vuxenpoängen

Screen Shot 2015-08-10 at 09.24.16

Det är inte ens något man vanligtvis skryter om, men jag ville bara få säga att jag är så himla nöjd att jag lyckades hålla min budget för september – och att jag även lyckades spara en femhundring mer än jag ens vågat hoppas på! Nu går vi in i oktober och planen är att hålla budgeten lika bra denna månad. Jag har fått avstå från att köpa en del grejer jag vill ha men det känns ändå bra. Jag har ändå kunnat köpa saker emellanåt och har ätit bra mat hela månaden. Jag håller på att betala av en skuld och den väger som en kloss kring min ekonomi, men jag hoppas vara klar med den ASAP. Skall göra en lite större inbetalning på den nästa månad är planen – jag ville bara inte lägga in för mycket pengar den här månaden eftersom jag även har betalat min restskatt idag. Restskatten skulle vara betalad senast november, men jag fick för lite lön utbetalat förra månaden och med de pengarna ”extra” den här månaden så kände jag att det smartaste var att direkt ta de pengarna och sätta in på skattekontot. Nu är jag all clear med skatteverket, liksom.

Jag mår bättre idag än igår. Saker är fortfarande inte bra, men det är doable just nu. Det är därför jag skriver idag, trots mina funderingar igår på att ta en bloggpaus. Som sagt; vill ändå posta något när jag har något att skriva. Idag är jag stolt över att jag faktiskt gått plus för en gångs skull (detta förhållande kostar verkligen enormt mycket pengar – men det är såklart värt vartenda öre!) och då måste man få skryta. Faktiskt :)

Martin kommer inte hit i helgen, så jag har redan storslagna planer på att storstäda, ta en promenad, springa och se på film. Jag vill både utom Bulltofta och nedom Ribersborg, så just nu är planen lite löst att ta promenad nedom stranden (med kameran!) imorgon förmiddag, och att sticka ut på Bulltofta och springa på söndagen. Resterande tid skall förhoppningsvis ägnas åt att storstäda hemma – jag behöver fortfarande rensa ur garderober, lådor och skåp. Får se ifall jag orkar få tummen ur och rensa ur mitt skafferi också. Det står en massa gamla saker där längst bak bakom allt annat. Orka ha allt detta som gått ur datum att stå och ta upp plats, liksom?

Så, det är planen just nu. Idag blir det buss hem från jobb pga skall ta hem tre väskor, sedan tänkte jag nog ta en kvällspromenad + ett bad :)

Vi får se ifall jag postar något i helgen. Tar jag en promenad så lär jag ju fotodokumentera lite – annars hör vi förhoppningsvis i nästa vecka igen. Ha en bra helg!