En minut i det stora pågående

P1070707

Tisdag och mensvärk!

Igår kväll var Toro över och umgicks en stund. Vi åt GoGo Grill-burgare och drack rödvin och snackade om allt mellan himmel och jord, och när han stack hemåt vid niotiden ringde jag Sega och vi snackade i en timme. HIMLA bra kväll, med andra ord! Jag tog två resorb innan jag lade mig och idag känner jag inte ens av att jag drack alkohol igår. HIMLA bra morgon också, alltså! :D

Bortsett från att jag nog skall dricka mina specialbeställda öl i helgen (minns inte om det var 4 eller 5 stycken, men alla är sura ♥♥♥) så tänkte jag ta lite uppehåll från alkohol nu. Det har blivit ett par kvällar i rad och även fast jag inte ser något större problem med det så känns det ändå onödigt. Om inte annat är det en massa extra kalorier man stoppar i sig, och då kan man ju hellre äta choklad! (som sagt, mens. låt mig äta choklad om jag vill :P)

Idag skall jag som sagt var tvätta efter jobb, och så skall jag springa. Jag MÅSTE springa idag, inga ursäkter! Det behöver inte ens vara världens längsta runda, jag tänker att jag kan springa den där trekilometerssträckan jag har hemmavid, den som tar typ 20 minuter att springa. Det är ju tillräckligt kort för att jag skall hinna springa OCH duscha under tiden maskinerna snurrar i tvättstugan? Så ja. Hem efter jobb, äta middag, köra igång tvätten, fixa smågrejer, springa, duscha, hämta tvätten, sova. En mindre eventfull dag, med andra ord, men det är skönt det med.

Idag skiner solen. Solsken är bra. Saker är fortfarande jobbiga i mitt huvud men saker som gårdagskvällen gör det lättare att hantera. Jag har folk att prata med och nog djävlar pratar jag med dem alltid. Fina vänner. Fina syskon. Fina människor. Världen snurrar vidare, och jag andas i fyrkant och ser till att uppskatta när solen skiner och när luften luktar gott och när morgonhimlen är oerhörd och när fullmånen lyser och när regnet smattrar mot rutan. Bra grejer :))

Ni får ha en fin dag, ok? <3