Bästa kvällen på länge <3

p1080177

Efter jobbet igår så hamnade jag ju som planerat hemma hos Michaela (och Jolt). Michaela hade köpt supersöta armband åt oss! Bara SE den gulliga lilla dumbbellen :D ”Fit life” står det, så himla sött :D

p1080178

Jag hade med mig detta superseriösa vin till middagen. Klart godkänt, faktiskt! HELT OKEJ Zinfandel! :)) Fungerade väldigt bra till den störtgoda kyckling Michaela tillagade åt oss :D

p1080179

Vi åt på balkongen, i kvällssolen. Det var fortfarande runt 25 grader ute när vi åt vid klockan halv sju, så vi passade på att sitta i solen och mysa. Vilken grej i mitten av september liksom?

p1080187

Vi satt kvar ute en stund efter middagen men sedan flyttade vi in på soffan istället. Runt tio trallade jag hemåt – hade med mig en jacka som jag hade på mig vid det laget, det var kyligt på kvällen men det är ju inte så märkligt när det är höst egentligen. Tog ett par resorb när jag kom hem och kröp sedan i säng. Idag vaknade jag, vantrivdes med livet och slängde ner ett par handfullar med kläder i min resväska och tog bussen till kontoret. Det är en viss bakfylla som pågår, men herregud – VÄRT DET. Så sjukt fin kväll med Michaela. Så himla god mat. Så djäkla fint att få värsta söta armbandet som present (fick en pennvässare som ser ut som en kettlebell också :D ♥) och jag är så fruktansvärt glad att jag har henne som vän. När jag väl kommer loss och kan flytta till Göteborg kommer ju Michaela verkligen att vara en av de jag kommer att sakna mest.

Nåväl.

Idag blir det Göteborg. Imorgon skall vi fira Yvonne som egentligen fyller år nästa helg.
Jag mår fortfarande inte bra över alla dessa saker som pågår i mitt livs kulisser just nu, men sådana saker som gårdagskvällen gör verkligen att det är lättare att fungera som människa. Det ger en något positivt att fokusera på, och då hamnar man inte lika enkelt på fel vägar där uppe i skall-labyrinten.

p1080194

Ha en bra helg vänner <3