Afternoon Tea

20160905175626

I och med att jag glömde att ta med kameran imorse så har jag fått skjuta på att posta något här tills nu när jag är hemma och kan dela med mig av bilderna jag tog under Afternoon Tea-fikan i lördags :)

20160905175600

Jag var ju lite orolig över att vi skulle stöta på patrull vid incheck iochmed att mitt presentkort hade passerat utgångsdatum, men det var inga problem alls (jag hade med mig en utskrift av mailet som sade att det skulle vara HELT OKEJ för säkerhets skull, men det behövde jag aldrig ta upp :))

Vi möttes av ett dignande bord, fullt av sötsaker och gott. Det var en del kallskuret, en del färsk frukt och väldigt mycket chokladkulor, macarons och chokladpuddingar. Nom!

20160905175639

”Vad tog du Carina?” ALLT! ALLLLLLT! Jag åt inte allt dock. Det ser kanske inte jättemycket ut på tallriken (eller så gör det det?) men herreGUD vad det fyllde magen på en. Yikes!

20160905175704

Lyckades till och med få i mig te? Jag som inte ens gillar te! Det var dock väldigt gott till det vi åt, och jag valde ett rabarber-grädd-te och det var sådär precis lagom. Jag tror att vi har den sorten på kontoret också? Kanske borde ta en kopp te i veckan då.

20160905175548

Men ja. Så himla fin grej att göra. Så himla kul att Rigmor ville gå med :)) Det var kul att få lite tid ihop bara hon och jag, och lära känna varandra lite bättre. Vi snackade om att vi får göra något liknande igen, får se vad vi hittar på nästa gång :) Vi har iaf bestämt oss för att åka till Klädkällaren så fort de har fått fram allt julpynt, så att vi kan handla jultrams och fika där också ;)

Helgen i övrigt har varit bra. Det var i vanlig ordning tråkigt att lämna Martin i söndags, men jag fick en timmes häng med Fredrik och hans söner i solskenet i en park och det var så bra. Jag var så glad över att få hänga lite med grabbarna grus också ♥

Nu skall jag göra tidig afton och gå till sängs. Jag har haft huvudvärk som började bygga upp vid lunchtid och som fortfarande trycker i nacken på mig. Jag hoppas att en natts sömn skall göra saken bättre och att jag vaknar mindre stel och AJ imorgon. Vi får se.

För er som undrar över varför bloggen just nu är lösenordsskyddad så är det inte alls som för ett år sedan, då jag stängde den pga dåligt mående. Den här gången har det bara att göra med att jag just nu vill ha frihet att kunna skriva lite vad som helst här utan att det skall ha inverkan på eventuellt jobbsökande osv :) Inga konstigheter alltså, bara ett försök att inte skrämma bort eventuella framtida arbetsgivare med mina konstigheter ;) Hihi :))