September!

par i svamp

Jag behöver börja ta mer dagsaktuella bilder att använda här i bloggen… Vi får lösa det, tycker jag :) Har funderat på att köpa en liten kameraväska så att jag kan få med mig min lilla kamera lite lättare. Snabbt att hiva upp för att snap a shot när man ser något kul. Jag skall ta med den i helgen i alla fall – dels skall jag ta kort till Untappd, och dels så skall jag ju på den där grejen med Rigmor på lördag och det kan säkert bli kul att fotografera där :D Fint hotell med finfika, liksom. Jag gillar ju att fotoblogga.

Men ja. September! Välkommen! Vi får se vad som finns i säcken här, hörni :) Jag har en del trådar att dra i just nu och vi skall se ifall det kanske blir en tröja av det, till slut. Eller ett nystan? Jag vet inte riktigt var jag ville ta vägen med den här metaforen :D Men ja. Saker pågår väl i bakgrunden, så.

Idag skall jag köpa ost + hämta ut ett paket på posten efter jobb + göra fajitas till middag&lunch + fixa med saker hemma vid datorn. Skall lägga mig tidigt så att jag kan sticka ut och springa imorgon bitti :) Tre pass i veckan är vad jag siktar på, och två är redan avklarade. Håll igång, håll igång. Jag kommer att tacka mig själv sedan, och blir jag trött under morgondagen får jag väl sova på tåget till Göteborg då? :)

Problemet med att RuPaul’s Drag Race AllStars S2 går på TORSDAGAR numera är att det gör det väldigt knasigt för mig att hinna se avsnittet när det släpps. Jag skall be Martin hjälpa mig imorgon så får jag titta på det hemma hos honom medan han spelar, hoppas jag :) Det är ju bara en timme långt, så det borde inte vara några problem alls. Han får stå ut med skräniga drugor en stund :D S2E02 är ju SNATCH GAME! Lär bli cirka hur bra som helst? :D

Jag behöver ringa mommo också, och se hur det har gått med hemtjänsten. Att de har kontaktat henne och att det är en plan gjord. Det hade varit så mycket enklare ifall hon hade kunnat ringa MIG någon gång emellanåt för det är ändå lite jobbigt att ha 100% ansvar för att en relation skall fungera, men hon är gammal och jag förstår henne ändå. Jag får ta mig i kragen och försöka hålla detta igång på egen hand, liksom. Det är ju inte att hon inte VILL prata med mig, hon tror bara att hon är besvärlig ifall hon ringer. Ohwell. Älskar henne ÄNDÅ så ♥

Men ja. Det var väl cirka vad jag hade att komma dragandes med just nu. Ni får ha en trevlig dag och jag hoppas att er start på september är bra och skön :)) Kram!