Höstvindar

Screen Shot 2013-09-05 at 7.19.26 AM

Jag gick upp klockan fem och stack ut och sprang. Planen var att springa 5k, men jag stoppade efter 3,3k. Jag misstänker att jag var lite för optimistisk, att min kropp behöver mer än två dagars vila efter att ha sprungit 10k. Det är okej. Jag är lite besviken att jag inte orkade mer, men jag är ändå glad att jag stack ut och sprang. Det är viktigt. Den här veckan kommer att påverka en hel del för min träning framöver – lyckas jag träna som jag skall den här veckan så kommer det vara lättare att hålla igång med träningen nästa vecka och veckan efter och veckan efter osv. Tar jag istället den enkla vägen ut och låter mig själv vila veckan ut så kommer nästa vecka att vara en bra vecka för att vila lite mer. Jag känner mig själv :P

Skall springa imorgon också. Intervaller, är planen. Tar det före lunch, för att se ifall det kanske går bättre om jag sover lite mer och har något i magen innan jag springer. Jag gillar fasted running, men kanske är det inte vad som var rätt för mig idag, liksom.

Tisdag! Det är den näst sista dagen av augusti och sedan går vi på riktigt in i höstperioden. SÅ DJÄKLA BRA :D Jag älskar ju hösten! Igår hovrade jag en stund med musen över min julplaylist. Så himla taggad att lyssna på julmusik just nu! Jag lät bli, dock. Börjar jag för tidigt så blir det inte lika bra när jag väl kan gå all out på julmusik. Det kommer, det kommer. Det är 122 dagar kvar av året. Jag skall däremot lyssna på världens bästa höstskivor nu, Damnation (Opeth) och Puritanical Euphoric Misanthropia (Dimmu Borgir) :3

Jag drömmer så konstiga saker just nu. Jag minns nästan inget när jag vaknar, men drömmarna är väldigt verklighetstrogna och rimliga och skulle lika gärna kunna vara saker som har hänt, you know? Det är inte alltid jättetydligt att det bara var en dröm, liksom.

Igår gick jag inom ICA på hemvägen. Hade först planerat att gå till CityGross, men ICA gick lika bra det. Intressant nog kunde jag tydligen registrera bonus på personnummer iochmed att jag tappat bort kortet sedan typ tio år? :D Man kanske borde handla där oftare. De har väldigt bra utbud på ICA Caroli, och i november öppnar ett ICA på Värnhem, i huset intill det jag bor i. Klart närmre än Hemköp, och Hemköp säljer ju ändå bara typ Garant… Vi får se. Jag har i alla fall kylen full med mat jag skall göra lunchlådor av. Insåg att jag nog varit lite FÖR glad i att köpa färskvaror och jag tror att jag nu har mer mat än jag kommer att kunna göra av med under veckan, men jag tänkte ta och laga till en massa matlådor nu innan vi närmar oss utgångsdatum så löser det sig. Det hade ju faktiskt varit djäkligt nice att ha en matlåda färdig tills måndag också, liksom ;) Jag skall inom Hemköp en snabbis idag och komplettera med de saker jag inte lyckades hitta på ICA igår. Det är typ tre grejer, så :P Skall måndagar vara min veckohandlar-dag? Det kan vara en plan. Vad skönt att slippa gå till affären resten av veckan, att ha allt hemma i kylen och kunna äta lite mer varierat än kyckling+pasta varje dag ;)

Stora planer för hemmet! Skall bara orka, också. Jag vill få i ordning sovrummet så att det ser ut sådär som det gör i mitt huvud. Skall sortera bort mer kläder. Jag slänger och slänger och det tar ändå aldrig slut. Vi får se vad mer jag kan göra mig av med, det är så mycket skit som mest ligger och väntar på det där ”IFALL ATT” som jag sparat allt till. Vafan, skulle IFALL ATT inträffa får jag väl bara svänga inom stan och plocka upp lite stuff där istället? Orka hoarda allt i garderoben. Fucking kasta allt jag aldrig använder, och packa undan sådant som bara används under sommaren. Ha inte allt framme året runt.

Det blir bra.

Ni får ha en bra dag! Jag skall äta entrecôte och broccoli till lunch! :)))