Lift heavy stuff until you can lift heavier stuff

tumblr_o7ctw1xTLA1swv52fo1_1280

Lite obekväm med att ta kort i denna vinkel. Jag tar ju kort med huvudet i samma vinkel varje dag av en anledning. Men ibland får man våga ta ett steg utanför lådan och ta kort även ur vinklar man inte känner sig jättebekväm med, och kanske blir det bra men man har ju i alla fall lärt sig något. I alla fall: #onwednesdayswewearpink. Tredje onsdagen going strong! Eller ja, going pink, antar jag :))

Dagens gympass avklarat, och i ryggsäcken på hyllan bakom mig ligger träningskläder för eftermiddagens löppass (C25k W1R3) och väntar :D Everything according to plan! :)

Gårdagen:

  • Tvätt √
  • Boka ny tvättid √ (onsdag 25/5 17-23)
  • Se sista avsnittet av RPDR √

Vann rätt person? Mjäh. Inte jättenöjd, men så blir det ibland. Det kunde ha varit värre! :)

Saker jag kom ihåg idag:

  • Pålägg
  • Lunch
  • Träningskläder
  • Snack

Saker jag inte kom ihåg idag:

  • Strumpor att springa i (går att lösa med de strumpor jag har på mig dock)
  • BRÖDET till min frukost

Jag hade lyckligtvis en femma i ryggsäcken så gick inom Mormors och köpte en fralla på väg till kontoret. ”En fralle tack” sade jag på gotländska (såklart) när jag beställde och tjejen i kassan blev helt lyrisk. ”DIN DIALEKT!” eh ja ”DEN GÅR RAKT IN I HJÄRTAT” haha ok <3 Kul att man kunde göra någons dag bättre bara genom att ha en annan dialekt :))

Idag efter att jag har sprungit skall jag hem och städa och fixa, tänkte jag. Det finns en hel del kvar att göra och ju mer jag orkar göra idag desto mindre behöver jag stressa över imorgon :))

På fredag släpps en öl på Systembolaget som jag vill ha och jag hoppas verkligen att det finns kvar när jag slutar för det är en sådan där limited edition-grej och man verkar inte kunna boka i förväg, så jag får bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Får passa på att ta med ett par schyssta öl hem till Martin om jag ändå skall till Hansa och handla, också :)

Men ja. Nu skall jag pilla arbetsdag. Jag har lite lurande mensvärk, får se ifall den eskalerar eller ej. Jag inbillar mig att menskoppen har en positiv effekt där? Kanske, kanske inte. Jag har en burk värktabletter att rycka tag i ifall det går illa, så :))

Ha en bra dag!