Turtle Power

tumblr_o6y00thf6l1swv52fo1_1280

Det blev ju inget gymmat igår pga tröttma sedan söndagen, så idag – då djävlar! :)) Nöjd med dagens insats, får se vad jag lyckas med imorgon :)

Idag kom jag ihåg att ta min allergimedicin, woo! Har även nässpray i väskan ifall det skulle eskalera. Efter att jag köpt fler piller + nässpray på lunchen igår så var det som att hela dagen vände, haha :D Från att ha snörvlat och nyst och varit allmänt miserabel så blev livet uthärdligt igen. Gött mos! :)

Jag är dock seg idag. Sov ändå gott. Drömde oerhört märkliga saker, men inget jag vill gå in på detaljer här. Mest bara en konstig kombination av saker som har hänt, saker som inte har hänt och folk som inte alls borde vara inblandade i endera av dessa. Hade drömfan i huvudet hela morgonen på gymmet, så den har ju ändå bitit sig fast i all sin märklighet.

Jag har inte så mycket att säga idag, faktiskt. Jag har ett kort till mommo som har namnsdag imorgon som jag skall posta på hemvägen, och så skall jag hämta ut ett paket med ett par skor jag har köpt som förhoppningsvis sitter perfekt och är bekväma :) Vi får se!

Inget RPDR denna vecka, och nästa vecka är finalen. Plötsligt har jag mina tisdagar ”tillbaka”. Jag har ju vigt varje tisdag åt att se på RPDR, men nu kan jag liksom …göra saker! Wut! :D Vi får se OM jag gör något, men ja :D Möjligheten finns!

Ohwell. Ni får ha en bra dag i sommarvärmen! Vilken sommar det har varit de senaste dagarna, trots att det bara är maj :D Luften luktar blommor, solen värmer, håret brinner i solskenet och allt är liksom bara BRA. Finns ju en anledning till varför Maj är min favoritmånad ♥