Bilder på mat och dagens rekommendationer – nu med extra dialekt!

I fredags när jag kom hem från jobbet hade Martin förberett middagen åt oss. Det blev djäääävligt nice burgare med tryffelmajonnäs, ost och stekt lök, tillsammans med en fräsch sallad:

Screen Shot 2016-04-25 at 07.18.37

Nom nom nom får hungervibbar bara av att kolla på denna bild :3 För övrigt gillar jag inte ordet ”fräsch”, men det är ett annat inlägg :P

Vi åkte ut till IKEA på lördagen så att jag kunde handla ben till min TV-möbel, som vi sedan skruvade på och så fixade vi alla sladdar så nu är allt JÄTTEBRA och jag är så nöjd :D Får se ifall jag kan ta en vettig bild på det vid tillfälle :))

På söndagen var det bara hemmachill och lite Netflixande tills Martin åkte hem. Då stekte jag pannkakor som jag åt med drivor av socker och färska jordgubbar:

Screen Shot 2016-04-25 at 07.18.50

FRÄSCHT!

Och så kollade jag på en film som var så djävla dålig att jag nästan blev sur. Horsemen, finns på Netflix. SE DEN INTE! Den är som en jättekass rip-off av Se7en och Saw, och det är verkligen inte bra. ALLS. LÅT BLI! VARNING!!

Idag gick jag upp före fem, skakade av mig nattens märkliga drömmar och drog på mig gymkläder. Jag åt en proteinbar och sedan gick jag ner till gymmet och körde igenom dagens pass, LEG DAY igen. Jag menar, nu har ju träningsvärken sedan förra leg day gått över så det är väl dags att bygga på nytt ;)

tumblr_o667yr0I3j1swv52fo1_1280

tumblr_inline_o667y3H11c1s2hz6c_500

Jag hade tänkt köra lite mer, men jag fick sådant sjukt blodsockerfall att jag var tvungen att först sätta mig ner en stund och försöka få hjärtat att lugna ner sig, och sedan avbryta passet och gå hem och andas ut. Sedan duschade jag, klädde på mig och tog min morgonpromenad till kontoret i solskenet. Det är bara tre grader ute hittills, men vi får se vad dagen har att erbjuda. Lyssnade i vanlig ordning på ett avsnitt av Welcome to Nightvale när jag gick – djävligt stabil podcast! Den får mig att fnissa flera gånger per morgon, så den kan jag rekommendera :D

Så:
Horsemen – NAJE!
Welcome to Nightvale: JOE!! :D

Det var dagens gotländska rekommendationer. Stay tuned for nästa uppdatering osv!

PLAN: Springa i eftermiddag? Ja nej kanske? Vi får se??? Beror på benen. Jag kör iaf en Fitbitutmaning denna vecka så planen är minst 15k steg om dagen, men med tanke på hur städat och fint det är hemma nu så kan jag lätt ta en timmes extra promenad per dag utan att det liksom stör ut någon ordning. Woop! :D

Ha en bra dag hörni :)