Förändring i luften

tumblr_o53bxulzSR1swv52fo1_1280

Ny vecka, ny dag på gymmet! Jag är inte så effektiv som jag vill när jag tränar. Jag kör på som fan när jag väl är aktiv, men jag är där för korta stunder. Jag gymmar vanligtvis bara i 20-25 minuter innan jag går hem och duschar. Jag tänker dock att 20 minuter är bättre än 0 minuter och det är ju sant. Jag får se ifall jag kan få lite ordning på det där så att jag känner mig duktigare när jag gymmat färdigt.

Igår var jag ute och sprang. Egentligen ville jag inte alls. Jag satt framför min dator och glodde och kände bara att JAG TAR EN DUSCH OCH PÅ MED PYJAMAS OCH SEDAN SOFFHÄNG och det i sig är ju nice men nä. På med träningskläderna och utför dörren. Kändes bra så fort jag kom igång och rörde på mig – det visste jag ju! Jag tänkte ”I värsta fall får jag väl springa 2k runt kvarteret och hem igen” men det blev 6k och ut på Bulltofta och längre promenad hemåt och hela 12k steg innan jag kom i säng på kvällen. DÅ kände jag mig duktig efteråt! :) Skall springa imorgon igen. Varannan dag springa, varannan dag gymma. Kan vi klara av det?

Jag har börjat äta mer. Experimentera lite. Får jag i mig för lite? var frågan jag ställde mig själv. Jag vet inte. Diskuterar jag kalorier med andra så säger de att ja, jag äter nog för lite. Jag skall nu under någon månad testa att äta 300-500 kalorier mer per dag och se ifall det gör någon skillnad. Risken finns ju att jag undervärderar hur mycket jag behöver och att det får kroppen att tro att jag svälter och att den därmed håller fast för glatta livet i allt jag stoppar i munnen. Har det inte rätt effekt så skär jag ner på intaget igen. DET kan jag ju nu ;)

Och en massa andra saker i görningen. Måste röra på detta nu. Knuffa stenen ner för berget och springa efter. Jag är sjukt vag nu och jag ber om ursäkt för det, men vissa saker vill jag inte diskutera här (än?) och det får ni respektera. Det här är fortfarande first and foremost min plats för att kräkas tankar och åsikter och well, det innebär att ibland dyker det upp saker som makes no sense och så är det med det :P

MARTIN FYLLER ÅR IDAG! All form av grattis och kärlek och wheee på honom! ♥
Om ett år blir han 40 och tills dess behöver jag få till världens bästa födelsedagspresent känner jag. Jag har lite idéer, så får se vad jag kan lyckas knö ihop av det :D Ett år på mig att fixa, så ja. DET BLIR BRA! Men idag blir han 39 och han är lika fin nu som för fyra år sedan när strax träffades. Finaste bästaste älskade kärleksknips. Jag har en näve presenter till honom och jag känner mig lite sisådär över det för det känns inte helt som världens roligaste presenter, men vi får se.

ANYHOOO. Veckan:

  • Måndag: Tvättid
  • Tisdag: Promenad till IKEA *because reasons*
  • Onsdag: ????
  • Torsdag: Profit!
  • Fredag: Åka till Göteborg och krama sönder krabbis

Typ. Eh. :D
Tisdag: Springa, onsdag: Gymma, torsdag: Zzzz, fredag: VEM VET.