inb4 pain

P1040202

Jag tyckte att jag behövde ta kort på mina fina ljuslyktor och visa :D Voluspa-ljuset i mitten fick jag av Frida och Fredrik i födelsedagspresent förra året, jag har det inte tänt så ofta för det är ganska mycket lukt i det men jag gillar det, och det passar ju oerhört bra ihop med mina nya fina ljuslyktor! :D

Igår eftermiddag blev det en glasspromenad med Toro, vilket vi båda var överens om att vi bör göra om – fast då kanske till och med utan glass. Jag hade mest ett stort kaloribehov just då och blev mycket peppigare av sockret i glassen. Man FÅR äta glass när man vill! I synnerhet när solen skiner och man promenerar samtidigt :))

Efter jobb gick jag inom Hemköp en snabbis och sedan gick jag hem och installerade min nya xbox. Xbone! Den är för stor för hyllan jag har som tv-möbel, dock. Eller ja, den skulle passa PERFEKT in i hyllan – men den har utblås på sidorna och då är det vrålkorkat att knö in den i hyllan såatteh. Just nu står den på det lilla sidobordet jag fick av farfar för hundra år sedan. Får se hur jag löser detta dock, jag är ju uppenbarligen i behöv av en ny tv-möbel för det är ingen hållbar lösning att ha ett bord stående mitt framför, om vi säger så.

Jag spelade the Division en stund, pillade på datorn en stund och sedan gick jag och lade mig tidigt och läste. Klockan fem imorse ringde väckarklockan och då knödde jag på mig löparpjucken och stack ut och sprang/powerwalkade fem kilometer. Djävligt bra start på dagen! Det kommer att kännas i kroppen innan dagen är slut, men det gör ingenting. Jag är nöjd :)

tumblr_o4u3ccbiqx1swv52fo2_r1_540

tumblr_o4u3ccbiqx1swv52fo1_540

Det tråkiga med att springa istället för att träna med vikter är att jag inte kan ta lika snygga selfies pga dåligt ljus i hallen hemma :P DET, mina vänner, är dagens i-landsproblem! :D

Imorgon tänker jag dock styrketräna igen. Jag hittade en ny muskel att träna igår vilket har känts i armarna sedan igår eftermiddag, så jag tänkte låta den muskeln få återhämta sig ett dygn extra innan jag bråkar med den igen ;) Min plan är ju att lyckas varva gymträning med löpträning. Jag får se hur det blir med det, just nu är mitt träningsmotto ”en dag i taget” och det innebär att inte hetsa över hur nästa veckas träningsschema MÅSTE se ut. Idag sprang jag. Imorgon lyfter jag. På fredag springer jag nog igen, pga ledig och vill ha lite sovmorgon och gillar inte att gymma när det är folk där :P Fem på morgonen är bra grej; nio – not so much ;)

Idag efter jobb skall jag se över ifall jag kan sätta lite mer färg i håret pga utväxt och vill vara snygg på dragshow på fredag, och sedan skall jag spela lite mer Division innan jag lägger mig.

Ni får ha en trevlig onsdag! För mig är det en tisdag som är en torsdag pga jobbar tredagarsvecka. Allt blir enklare nästa vecka när det är fem vardagar igen ;)