Min fredag (PIZZAKALAS!)

P1030023

Internet var nere på kontoret under hela tiden jag var där i fredags (07:00-13:00, ingen aning ifall det kom tillbak senare?) så därför var det väldigt svårt att blogga något. Efter att ha suttit och läst lite i mina Pythonböcker, refreshat internetfönstret cirka tusen gånger, stirrat på min skärm, spelat lite spel på mobilen och varit på väg att somna pga inaktivitet ett gäng gånger så tog jag mitt pick och pack och stack till flygplatsen istället. Jag hade ju ett flyg att passa!

Flygresan gick bra, och jag landade i ett kyligt Visby med en helt underbar kvällssol! Hann fram till ringmuren innan solen gick ner för mycket, och resultatet ser ni här ovan. Min underbara vackra stad ♥

P1030026

Efter runt en timmes promenad kom jag hem till mommo, där vi hade pizzakalas och tittade på slutet av Glamour. Åh yay, precis vad jag längtat efter ;) Sedan gick jag upp till affären för att köpa frukost och lite sådant. Eftersom jag hittade jordgubbar i butiken och eftersom mommo ALLTID har glass hemma (den här gången: 2 paket vaniljglass, 3 paket rom/russin. Skojar inte ens :D) så kände jag att efterrätt vore nice nu med pizza i magen.

P1030035

Fuck yeah jordgubbar!

P1030041

Det var gott! Mommo fixade även lite grädde till, så bra grej <3 Sedan drack jag gotlandsöl och vi tittade på TV och tog det lugnt. Vi började titta på ett gammalt Beck-avsnitt, men kombinationen  ”Just fan, HAN är mördaren” och HERREGUD VAD TRÖTT JAG ÄR PGA GICK UPP KLOCKAN FEM OCH GYMMADE INNAN JOBB gjorde att vi gjort en kort afton av det och gick till sängs vid elvatiden.

Bra fredag, trots allt! :D