inb4 pain

tumblr_o2zi6ylyKS1swv52fo1_1280

Dagen började på gymmet, yaay! Tränade styrka + liiiite cardio (5 intensiva minuter på crosstrainern) innan jag gick upp och eftersvettades framför datorn en stund innan jag tog en dusch och promenerade till jobb. Lyckades såklart knixa till en nerv på vänster sida bröstkorgen, så nu gör det ont när jag rör armen -_- Förhoppningsvis släpper det väl under dagen, för det känns sådär lagom kul att sitta och ha ont. Suck.

ANYHOOO! Bra start på dagen bortsett från det onda :) Jag vaknade typ en halvtimme innan klockan skulle ringa för gymmet, ställde fram klockan en liten stund och tog bort hårsnodden jag smart nog (???) förvarat runt min hand under natten. Inte runt handleden, alltså. Runt handen. Jag har fortfarande ett ”snyggt” märke där snodden suttit, och jag fattar verkligen inte när under natten jag tog snodden ur håret och fick för mig att sätta den på handen??? Jag måste ha gjort detta i sömnen?????? Allt är märkligt.

Jag kommer att ha dödens träningsvärk senare idag, i alla fall. All denna styrketräning + squats (yikes, lårmusklerna!) + crosstrainer (YIKES, LÅRMUSKLERNA!!) kommer ju att kännas av inom inte allt för lång tid, misstänker jag. Det är det värt. Sore today, strong tomorrow! *peppar*

Lämnade presentkorten hemma idag – jag tar Emporia nästa vecka istället. Jag har lite grejer att fixa idag som jag tänkte göra i lugn och ro istället. Det är ingen stress till Emporia, liksom. Jag hinner gärna dit innan London så att jag kan ha snyggesmink med mig när vi skall ut och klubba (Hocico på Slimelight!) och det hinner jag ju lösa i lugn och ro på två veckor :)

Men hörni. FÅGELKVITTER. Är det inte bland det finaste man kan få sitta och lyssna på en morgon när man just kommit tillbaka från gymmet? Facit: Det är det.

Allt är bra! :D