Måndagsonsdag

tumblr_o1uwyg4WTo1swv52fo1_540Hej svej! En måndagsselfie från denna Onsdag. Läget osv? Själv är jag sömnig, och då sov jag ändå relativt gott under natten. Jag somnade inte lika snabbt som förra veckan, men jag somnade nog på en timme i alla fall, och det är ju ändå framsteg. På väg till jobbet imorse tittade jag på soluppgången och försökte ta kort på den flammande himlen, men det ville sig inte riktigt. Nu är det grått ute, får se vad det blir av detta. Jag vill ju ha solsken, såatteh.

Solen sken igår, i alla fall. Jag vaknade och tittade på solskenet och Martin kom in och knipsade mig i magen och sedan åt vi frukost och tog det lugnt en stund innan vi åkte till Rigmor för att fira jul med henne och Yvonne. I lördags åt vi middag med min familj + några randoms mamma hade med sig, och efteråt åkte jag och Martin hem och chillade med Olof ett par timmar. Det blev en del Star Wars och en del The Division, och chips. I fredags, eftersom jag nu tar allt detta i helt omvänd ordning, hade vi djupa och bra samtal innan vi var för trötta för att fortsätta prata och gick och sov istället. Jag har haft en väldigt bra helg och nu blir det en väldigt tom helg på gång eftersom vi inte riktigt har råd att träffas alla helger denna månad. Martin kommer ner till Valentin istället, vilket också markerar vår 3,5-årsdag. Detta är mitt längsta (och BÄSTA) förhållande någonsin och jag är så djävla glad över att vi har orkat hålla ut så här länge trots avståndet.

Min stora dröm för 2016 är ju att vi flyttar ihop. Att jag hittar jobb i Göteborg eller att Martin hittar jobb i Malmö och att vi kan få bo ihop. Jag vill inte lämna företaget, men samtidigt måste jag ju prioritera vad jag mår bäst av, och det är ju Martin. Vi får se hur det går att lösa, drömmen är ju såklart att kunna jobba från varbergskontoret istället, men det finns det inga garantier för.

Jag vill köpa en bil, för övrigt. Jag har inte riktigt råd med kostnaden för en bil, men vilken djävla grej det hade varit att ha en bil. Kan man inte hitta något riktigt billigt som ändå är okej att köra? Jag kan få parkering för 400:-/månaden (tror jag) och med en bil hade jag kunnat slippa tågkostnaderna och istället kunna köra till Martin lite mer när man vill, utan att vara så bunden av ”NU GÅR MITT TÅG OM EN KVART” liksom. Vi får väl se vad det blir av det – det är inget jag kommer att köpa just NU, ändå. (endå)

Inga särskilda planer för veckan, mer än att jag tänker försöka springa tis+tors+lör. Vi får se hur det går med det – jag kom idag äntligen loss ur träningsvärken jag drog på mig i onsdags när jag sprang ;)
Skall även försöka fixa lite vettiga lunchlådor att ha med i veckan. Idag blir det någon form av Hemköplösning pga hann inte lösa något igår när jag kom hem. Jag priade att läsa och slappna av och pilla lite på datorn och sedan sova. Sådant där man gör, liksom.

Ni får ha en bra dag, oavsett väder och vind och planer! :)