Ställen vi undviker

God morgon!

För en gångs skull en söndagsnatt där jag typ har fått sova som sig bör? Vad händer?! obs klagar inte, är bara förvånad över att jag somnade efter typ en halvtimme igår och sedan sov natten igenom utan att vakna. What’s up with thatttttt. :D

Köpte biljetter till RuPaul BOTS i fredags, så nu är det klart och bara dags att invänta datum :D Fixade även hotell, för det är verkligen den bästa lösningen. Det kommer att vara tillräckligt med kaos ändå, och att kunna dra sig tillbaka till hotellet efter showen för att sova istället för att sitta på tåg och ha sig kommer att vara guld värt :) Woop! Ser väldigt mycket fram emot detta ♥

Helgen har varit bra. I lördags köpte Martin oxfilé åt oss och det var alldeles för länge sedan jag fick äta en bit riktigt bra kött så det var ju fakitskt djävligt smutt :3 Vi var även ute och åkte lite under dagen så då fick jag köra en stund! Jag kör verkligen bil alldeles för sällan, men det verkar ju ändå sitta i hur man gör ;) Jag har i alla fall inte mördat någon eller kört av vägen, så det är ju bra grejer :)

Afterworken i fredags var bra, men vi hamnade dessvärre på Tröls istället för Tap Room som vi först bestämt. Jag har nu varit på Tröls fem gånger, och av de besöken så har bara ETT varit något att ha, faktiskt. Nu i fredags fick vi vänta i över 90 minuter på maten, och när den kom in så var den antingen kall eller feltillagad. boogah hade beställt en planka medium rare och fick den welldone, men kocken vägrade erkänna att han hade gjort fel eftersom boogah hade ”ätit för mycket av sin köttbit”. Eh ok? Lyn fick inte sin mat alls, trots att serveringspersonalen två gånger var ute och sade till kocken att han hade missat att fixa hennes mat. Jag har tillräckligt med dåliga erfarenheter av det stället nu, så i fortsättningen skippar jag hellre en AW än att gå dit igen. Tack, men nej tack. (enligt deras Facebooksida så är det väldigt många som har haft liknande erfarenheter på sistone, men en evighets väntan på mat och sedan kall eller på annat sätt ogod mat) (pinsamt tbh)

Har inga särskilda planer för veckan. Lite häng idag, tvätt på onsdag och förmodligen häng på torsdag. Annars skall jag mest fixa en grej åt Frida, ringa mommo samt lösa en del småärenden på stan :) Väderleksrapporten säger upp till 8 grader – jag hoppas på detta i kombination med SOL, woop!

ALLRIGHT ha en bra dag hörni :))