Klor

Jag fick lite feeling och målade naglarna när jag hittade nagellacket jag köpte när jag var på Emporia med mamma för två veckor sedan. Orkar inte ta en egen bild så här är en bild från IsaDoras hemsida:

bild-19-jpg

SÅ SNYGG FÄRG.

Det är ju sådant jag gillar; mörkrött eller svart eller mörk lila. Jag gillar även mörkrött till läpparna, och färger som går i bruna toner. En dag kanske jag gör en ritning över vilka färger jag gillar att ha var i ansiktet, mer för min egen skull än för er för jag tror inte att ni är så djäkla intresserade, faktiskt ;)

Jag försöker få ordning i lägenheten och det börjar ju se okej ut ändå? Skall ta ett sista ryck nu och åtminstone få undan rentvätten sedan i måndags, så har jag lite mer yta att leva på här.

PLANER FÖR HELGEN:

  • obv leka med Martin
  • baka en kaka till lToro för det borde jag ha gjort för typ två veckor sedan men ÄNDÅ
  • ringa mommo för det borde jag ha gjort för typ två veckor sedan men ÄNDÅÅÅÅÅ
  • ta en promenad

Cirka så.

Jag gav mig på att dricka en öl här hemma för en stund sedan, men jag hällde banne mig ut den efter bara ett par klunkar. Orkade inte. Den var inte tillräckligt god. Är den inget man känner att man verkligen vill dricka så är det så djävla onödiga kalorier. Onödig alkohol. Vi skall dricka öl imorgon liksom, så jag känner att jag ändå kommer att få i mig precis så mycket öl jag vill under helgen. Så det så.

Men ja, nu har naglarna torkat så nu skall vi se om jag kan få lite ordning i sovrummet. Sedan skall jag läsa sista boken i Maison Ikkoku (cirka favoritmanga? den och Far Far Away dårå <3) och sedan skall jag sova.

För övrigt så är jag faktiskt lite stolt över att jag denna vecka lyckats med följande:

  • har varit skitsugen på läsk men inte druckit EN ENDA. inte ens light/zero.
  • installerade ett sjukt beroendeframkallande spel och bestämde mig efter en dag att bara avninstallera det igen. det var kul, men jag kan fan inte sitta och pilla på det där liksom. jag gör så ibland. jag tar hem spel och spelar dem som en vilde och tycker att allt är AWESOMENICE men sedan inser jag att jag lägger för mycket tid på det och avinstallerar helt kallt. kall kalkon. hepp!

OKEJ det var det.

Nästa vecka skall jag gymma! Om jag bara kunde hitta mitt gymkort…
Kanske skriver mer om mina mål just nu imorgon, för för tillfället är det AFK-läge som gäller. Woop!