Hemma igen

Screen Shot 2016-01-11 at 13.04.26

Jag är hemma. VI är hemma. Vi kom hem i tisdags. Sedan kom jag hem-hem i torsdags. Jag har haft mamma på besök fram tills igår och sedan har jag mest bara suttit på soffan + tagit en långpromenad utöver Bulltofta. Borde ha skrivit något igår, men jag var trött och seg och hade en begynnande huvudvärk så fuckit, liksom.

Hej. Här har det inte alltså inte skrivits något på en månad nu. Jag lade upp ett par bilder på instagram under min frånvaro, men pga inget och/eller segt internet så har det varit svårt att känna sig motiverad till att slåss med instagram. Får se ifall jag får upp lite fler bilder i dagarna, det finns ju såklart fler än de typ fem jag lade upp.

För ett par veckor sedan dog Lemmy i Motörhead och nu idag dog David Bowie. Ingen av dem är de viktigaste för mig, men det är ändå ganska stora slag i musiken tänker jag. Jag gillar ju Bowie. Han har gjort mycket bra musik.

Jag är …trött. Seg. Omotiverad. Allt är grått och jag hade velat sova mer. Planen är att ta en långpromenad hem från jobb idag. Jag vet inte om jag orkar, men jag vet att om jag lyckas så kommer jag att känna mig väldigt nöjd när jag väl kommer hem. Det är värt det. Ba gör, liksom. Träning har det varit väldigt, väldigt knapert med under semestern. Jag har försökt simma så mycket jag kan, men någonstans är det ju liksom okej att bara slappa och äta choklad när man är ledig faktiskt. Vikten kan man alltid jobba på när man kommer hem, det ena utesluter inte det andra.

Speaking of which så var mamma världens gulligaste och bjuckar mig på ett par Icebugs. Om ni inte känner till Icebug så är det ett (svenskt?) skomärke som främst satsar på skor som fungerar om man vill springa på halt underlag, som t.ex. is och snömodd. Det är dubbar i skorna, men det är löparskor. Så sjukt bra grej! Jag hoppas att storleken skall stämma, så får vi se ifall jag kanske vågar mig ut en morgon nu snart igen :) ”4-5 dagars leveranstid” har jag för mig att det skulle vara, så de borde komma på fredag eller nästa måndag tänker jag.

Helgen som kommer så skall vi fira jul med Rigmor och Yvonne, och på kvällen blir det nördjul med grabbarna grus. Det skall bli kul :) Det var VÄLDIGT fint att få fira jul med pappa för en gångs skull, men det är fortfarande lite svårt med julkänslan när det är 31 grader varmt och så hög luftfuktighet att man inte ens blir torr av att torka sig med handduk efter att man har duschat. Jag gillar Filippinerna, men jag gillar också att få komma HEM. Men jag saknar pappa, redan.

Men ja. Jag skall se ifall jag orkar skriva lite mer om vår semester senare. Dela lite bilder osv. Just nu ville jag mest bara säga NÅGOT. Inte låta bloggen ligga död längre, liksom.

Kram på er!