Hello

Okej okej okej! (eller ”Allright allright allright!” vilket låter bättre förvisso)

FREDAG!

Jag vaknade typ en halvtimme innan larmet och låg mest under mitt varma täcke och myste. Det kändes inte så värt att försöka somna om eftersom jag visste att klockan var så sent – detta utan att ens kolla mobilen för att se vad klockan faktiskt VAR. Jag låg och hade Adeles ”Hello” i huvudet, vilket i sig var en väldigt märklig upplevelse.

Stora måsten innan jag kommer hem idag:

  • Fylla på JoJokortet inför morgondagens t/r till Danmark
  • Köpa sista julklappen till mamma – det är redan bestämt vad det skall vara så det är bara att gå och fixa :)
  • Köpa 2 små julstjärnor (blommor) till mina korgar
  • KLART SLUT

Jojo-kortet fixar jag på lunchen tänkte jag, bara att tralla iväg till Triangeln och pilla så är det klart sedan. Jo och jag skall ju även hämta ut mina två paket också, för det ena av de paketen är en annan julklapp mamma skall ha. Vi kör ju vårt julklappsutbyte med mamma på söndag (och jag måste komma ihåg att ta med hennes senap!) så det är därför det just nu är mycket hets angående mammas julklappar :)

Idag sticker jag ju då som bekant hemåt vid 13. Jag räknar med att vara hemma runt 14, och sedan kommer ju mina gäster någongång mellan 15:30-16:30 enligt preliminärberäkningar. Då har jag typ en timme på mig att få undan allt det sista + skura och dammsuga och skura kan jag ju göra precis innan jag hoppar i duschen så torkar golvet medan jag duschar = BRA KREJER

Hörni. Får jag komma med ett tips? Vill ni göra en fin grej i jul? Swisha en hundring till min pappas välgörenhetsorganisation för fattiga filippinska familjer. En hundring räcker alltså till julmat och julklappar till de som inget alls har. Vi snackar människor som bor i kartonger, trasiga hyddor och som har det riktigt fördjävligt. Vi har ju en situation nu i Sverige också, så vill ni hellre sätta era pengar lokalt så är det också jättefint, och ingen skall läsa detta och känna sig dum för att de inte har möjlighet att ge. Det är HELT OKEJ att inte ge om man inte kan eller vill, det är ingen skam i det. Men om ni vill och kan ge och har lust att göra en djävligt fin insats så kolla in detta:

Screen Shot 2015-12-04 at 07.27.13

Läs mer om HAPFF här :) Ge dem gärna en sidlike också – även om ni inte kan stödja dem ekonomiskt så är mer exponering i folks flöden en jättebra grej! Pretty please? <3

Ok ok! Vi får se ifall jag hinner ha in fler inlägg här innan helgen, annars skriver jag säkert på söndag efter att alla har åkt hem :) Ni får ha en riktigt fin fredag, kram på er!