Leka vuxen

7 timmars tvättande igår och nu har jag i princip inga otvättade kläder kvar. Självklart det jag hade på mig igår + denna morgons träningskläder osv, men det är en stor skillnad på ”fyra korgar tvätt” och ”ett par plagg”. Det känns så djäkla bra! Lyckades även ta en timme och få bort en hel del skit från köket. Disk, gamla kartonger, pantkassar. Sådana saker. Fick lite feeling och skrubbade rent ett par ytor också, och satte dit ljus som jag tände. Vilket skillnad :) Vad mycket gladare allt kändes sedan.

Jag tog en promenad på 9 km igår kväll. I spöregnet, kan tilläggas. Jag var dyngsur hela vägen men det var väldigt skönt att komma hem och hoppa ur de blöta kläderna och sedan ner i en varm och torr säng. Lyckades få mina 15 000 steg, woop! Idag har jag redan 10k, eftersom jag inledde dagen med att springa. Det går framåt! Jag blir bättre. Jag gillar det. Jag hoppas att jag kan fortsätta att hålla igång med detta tills det är dags för Filippinerna. Ju mer jag springer innan vi åker desto lättare kommer det att vara att plocka upp det igen när jag kommer hem. Visst, rent teoretiskt SKULLE jag kunna springa på Filippinerna, men det är hundra grader varmt och jag vet inte om jag bör springa ensam ute bara sådär. Kommer ju heller inte att ha något internet på telefonen så kan inte ens tracka vad jag gör, vilket är lite drygt. Jag gillar att tracka det. Få siffror. Statistik. Grafer. Ordning och reda :)

Måste komma ihåg att ringa mommo idag. Jag vill kolla så att allt är bra inför morgondagen, samt informera henne att jag fixar mat när jag kommer eftersom jag tänkte ta med pizza åt oss. Hon avslöjade för mig och Martin när vi var nere hos henne i somras att hon gillar pizza, så vi bjöd henne på pizza en kväll och jag skaffade pizza åt oss när jag var där under Medeltidsveckan. Det är bra trend :) Vi kör pizza imorgon och på lördag tar jag henne med mig in till stan och fikar på S:t Hans café och handlar på Kränku. Jag funderar på var man skall parkera, bara. Hon har ont av att gå för mycket, så det behöver vara någonstans nära S:t Hans typ. Antingen ifall man kan stå på Södertorg (dock dumt iochmed backar) eller vid typ Kruttornet? Jag tänker att Kruttornet kan vara nice, så kan jag passa på att ta kort över Almedalen. Jag skall höra med mamma vad hon har för tips, hon har ju liiiiite mer erfarenhet av att köra och parkera i Visby än vad jag har, om vi säger så ;) (jag har dock faktiskt övningskört i Visby – förra året, när jag och Martin var där :)) (eller är det två år sedan?) (minns inte ens längre…) (#gamletanten)

Idag verkar vi få solsken. Bra :)