Springa i regnet

Igår efter jobbet handlade jag hem mat och åt och sedan såg jag på film och efter det tog jag en promenad innan jag gick och lade mig. Det kändes som att jag hann med väldigt mycket. Det kändes som en bra kväll :)

Idag gick jag upp strax efter fem och stack ut och sprang i regnet. C25k, W1R2. Det gick bra :) Det var väldigt blött dock, men inte särskilt kallt. Jag fick ju snabbt upp värmen när jag sprang, så det var nog jobbigare att vara blöt om fötterna än att det blåste på mig :) Det regnade när jag gick till jobbet också, så tog på mig vinterkängor och stoppade mina jobbsneakers i ryggsäcken. Bra grejer. Nästa runda är planerad på torsdag morgon. Imorgon har jag sju timmar tvättid och jobb att göra, så tar med mig datorn hem idag och jobbar hemifrån imorgon. När det är enda tvättiden som verkar finnas kvar på den här sidan nyåret (nåja, lätt överdrift) så får man göra så. Jag har en uppgift som jag ändå behöver sitta med ett bra tag i lugn och ro med, så det känns perfekt inför morgondagens WFH.

Veckan rör sig framåt. Det är tisdag men känns som onsdag, vilket är lite störigt. Efter jobb idag skall jag försöka städa av lite hemma (IGEN, jag vet) samt fundera på vad jag behöver ha med mig till Gotland i helgen. Jag skall försöka att packa väldigt snålt, eftersom jag har en del planer på vad jag behöver få med mig hem efter helgen sedan ;) Skall göra presentkorgar åt Rigmor och Yvonne, så vill slippa oroa mig över huruvida saker väger för mycket eller ej. Så det blir typ the bare necessities. Det blir bra :)

Men ja. Jag vet inte. Det händer inte jättemycket i mitt liv just nu. Förra månaden postade jag typ två gånger om dagen och denna månad har jag knappt något att skriva EN gång om dagen. Jag får se ifall jag kommer på något kul att dela med mig av.

Ha en bra dag, hörni :)