Septembermorgon

DSC_0048Sådär, så var man tillbaka i verkligheten igen. Söndagen spenderades på soffan framför Project Runway, och så lyckades jag köra 6 maskiner tvätt så att jag nu har noll smutstvätt och en djävla massa rentvätt att sortera :D Är det inte fånigt vad duktig man kan känna sig bara av att göra något som ingår i ens rutiner..?

Benet är bättre idag. Jag gick till kontoret, och det gick bra även fast det känns lite stelt. Idag känns det bara som vanlig träningsvärk, så jag hoppas att det hinner ge med sig tillräckligt till imorgon för att jag skall kunna springa. Min stora plan och förhoppning inför hösten är att jag skall lyckas hålla igång med springandet, och inte bara släppa allt som jag gjorde efter Midnattsloppet för två år sedan. Det här är min utmaning :)

Nu sitter jag och huttrar och lyssnar på Dimmu Borgir. Solen skiner, så det finns ju hopp om att idag INTE kommer att regna bort  (*host* lördagen *host*) vilket är nice, i synnerhet med tanke på att jag gick till jobb i hoodie men ingen jacka.

Jag behöver få tummen ur och komma igång klokt med teoriplugg, det är 2,5 vecka tills jag skriver provet (och 3 veckor tills uppkörning, eek!) så jag vill hinna läsa igenom böckerna ett par gånger tills dess + göra ett gäng godkända prov i appen/på webben/överallt. Jag vill klara detta! Fattar inte varför jag har så svårt att få tummen ur och bara komma igång med det, men ja. Jag skall städa hemma idag + förmodligen imorgon, men sedan blir det plugg. Pluggeliplugg. Vilka är era bästa pluggtips, och då i synnerhet med körkortsteori i åtanke?

Vi behöver för övrigt få tummen ur och boka våra biljetter (+ semester!) till Filippinernaresan i jul. Många tummar på fel plats här, alltså :P

Aja. Nu skall jag försöka komma på vad jag skall göra på jobb idag. Jag hade inte fått svar i någon av mina tickets så har cirka noll att göra just nu, och det fungerar ju inte. Det jobbiga med ett självgående jobb är stressen som uppstår när man får slut på saker att göra, för det ligger ju på mitt ansvar att komma på något att göra då. Ugh. Ge mig jobb, bara…