Lillesemester på G!

DSC_0048

Trettio grader och gassande solsken igår men sedan drabbade åskan och regnet (med råge!) och idag är det svalt och grått igen. Såatteh… två dagars sommar, alltså. Woop. Vädret i Visby verkar dock bättre:

Screen Shot 2015-08-05 at 07.22.37

Fullpackad väska står och väntar här inne på kontoret. Jag ville använda min lilla bagagevåg för att kolla vikten på den, men det ena batteriet var totalpaj och verkar läcka batterivätska av något slag, så det var ju ganska okul faktiskt. Ställde väskan på min vanliga våg istället och det VERKAR som att den (nu) väger runt 18 kilo. Gränsen för att få med den på flyget är 20, såatteh… Okej, men alltså. OM vikten skulle vara ett problem så tar jag bara ur manteln ur väskan och har den på mig istället. Det kommer att se urdumt ut med jeans och linne och mantel, men om det är vad som krävs för att få med väskan på flyget utan problem så känns det som att det kan vara värt det, ne? :P FRÅGAN ÄR: Kan jag köpa något och få det med mig hem? Ja, kanske. Jag överväger att i så fall lämna par ett par av ylleplaggen i Visby eftersom det är de som väger mest :P Mantel+bumla liksom. Ta dem med mig nästa gång jag hälsar på istället :)

Så ja. Snart Visby och lite medeltidsvecka och lite öl och brända mandlar och vackra solnedgångar och god mat hos mommo och allt vad det innebär att få ha ett par dagar ledigt under årets finaste vecka. Kanske uppdaterar jag något på instagram, så i vanlig ordning så kan ni ju spana in voodoobunny ifall ni vill hänga med på vad jag gör och ser och tycker osv.

Kom i säng i relativt god tid igår. Inte helt färdigsydd, men någonstans måste man sätta ner foten och inse att om man vill sy vidare så handlar det om timmar innan man kan komma i säng istället. Jag började ju tidigare imorse för att fortsätta försöka jobba in den här tiden jag skall gå tidigare idag, så jag kände att de där sista tweaksen får göras på plats i Visby. Jag kan sitta i mommos soffa och sy medan hon pratar, det löser sig liksom. Jag somnade gott och drömde att jag sov. Jag drömde något annat också, men jag minns inte vad. När klockan ringde kändes det både bra och dåligt, men jag lyckades ta mig ur sängen utan att somna om. Tog bussen till jobbet pga har en 18 KILOS VÄSKA ATT SLÄPA PÅ och utöver att ha ätit frukost och jobbat har jag även förbeställt en taxi till flygplatsen tills när jag landar. Man skulle kunna ta flygbussen från flygplatsen till Östercentrum, men det skulle i slutändan landa på cirka 20:- billigare än taxi hela vägen mellan flygplatsen och mommo och en djävla massa mer meck. Känns som att jag hellre betalar den lilla struntsumman för att komma hela vägen fram då :P

Funderar för övrigt på att köpa en cykel att ställa hos mommo. Det skulle göra denna vecka mycket enklare, och det skulle vara guld värt för framtida besök hos mommo. Gå till stan: cirka 30 minuter. Cykla samma sträcka: typ …10? Problemet med cykeln jag isf skall köpa är att den saknar växlar, men för smidigare framförsel enklare sträckor så känns det inte som att det kanske är ett jätteproblem. Nu har jag visserligen inte cyklat på en cykel utan växlar sedan jag var typ 8 så jag vet inte hur jobbigt det är, haha. Liksom… Är det som att cykla på lättaste eller svåraste växeln? :D INGEN VET. Köper jag cykeln så kanske jag rapporterar tillbaka här sedan ;) Det som främst skulle hindra cykelköpet är ifall det inte finns möjlighet att förvara den hos mommo, men jag tror att de har ett cykelgarage på gården där den bör kunna stå utan problem :)

Jag kommer mest troligt inte att posta ett djävla något här innan jag kommer hem igen på lördag. Igen; instagram ifall ni vill veta vad som händer, ok? Annars är jag nåbar via telefon/facebook och så vidare ifall ni har något på hjärtat.

Så.. ja. Det var väl allt for now :) Jag jobbar vidare och sticker efter lunch och sedan djävlar. SEDAN DJÄVLAR. *nöjd*