Paket, paket!

Screen Shot 2015-08-03 at 08.01.37

En väldigt fin helg som gick över lite för fort. Tåg till Göteborg i fredags, för min Nya Grej är att åka SJs snabbtåg i första klass eftersom det äger sönder det mesta. Och det tar bara 2,5 timme, så det är liksom superwin så länge man har råd :)

Mys med Martin hela kvällen, vi satt på soffan och spelade World of Tanks på xboxen tills vi gick och lade oss. Sovmorgon i lördags, och sedan handlade vi mat och fixade med innan det var dags att åka till bowlinghallen med Olof och Alex för att spela bowling med mamma och Thomas. Mitt lag vann! Det var jag, Thomas och Alex och vi lyckades spöa de andra med 21 pinnar wooo! De andra har nu krävt rematch så vi får hitta en ny helg att spela bowling helt enkelt :)

Söndagen var slö och sådär soffmysig. Lökiga tv-program (och jag som flinade glatt varje gång de sade HOT BENCH eftersom det lät precis som att de sade HOT BETCH/BITCH varje gång, ahahha, jag är 31) och god mat och chips med smak av sour cream och chives (gräslök right?) och sedan en slö djävla bussresa hem i fyra timmar. Sydde lite snabbt färdigt en söm på kjolen till bumlan när jag kom hem samtidigt som jag hade en ansiktsmask in action, och sedan gick jag och lade mig och lyckades väl somna efter kanske en halvtimme? Har sovit från och till under natten, klockan ringde fem i halv sex och då var det bara att woman up och gå upp och ta på sig träningskläder jag lade fram igår kväll för från och med idag SKALL jag löpträna igen. Jag har fyra veckor på mig att lära mig springa en mil innan det är dags för Midnattsloppet och jag vill verkligen inte faila ett lopp TILL i år. Så nu kör vi! Imorse sprang jag 2k och sedan kanske 500m och sedan 1k och sedan hem och dö i duschen. Helt galet röd i ansiktet efter duschen och jag kunde först inte komma fram till ifall det berodde på att jag sprungit + tagit varm dusch eller ifall jag hade fått en allergisk reaktion till min hudkräm, men det röda har försvunnit nu så jag gissar på förstnämnda och håller tummarna att det är rätt svar :P

Jag har sex avier med saker som skall hämtas ut efter jobbet, woop! Alltid kul att komma hem och ha hallmattan täckt med postgrejer som INTE är räkningar ;)

Men ja. Jag jobbar måndag + tisdag + halva onsdagen (så jag jobbar över idag+imorgon för att kunna flexa ut tidigare på onsdag) och sedan blir det Gotland onsdag eftermiddag-lördag lunch och jag LÄNGTAR. Allt blir bra! :D

Det var väl allt for now. Min kropp surar efter morgonens träningspass så misstänker viss tröttma och stelhet imorgon :P Tänkte springa igen på onsdag morgon och sedan kanske på fredag och sedan på söndag. Spring varannan dag, spring tills jag inte orkar mer, spring tills jag lär mig att springa och spring tills jag är nöjd och sedan springa lite, lite till. Yes box.