Mavar

11536129_1000394243312122_3581202973208797176_n

Så, detta hände igår ↑

Jag har med andra ord strax över 2 månader  på mig att komma igång på riktigt med milen. Jag tror att det skall gå att lösa! Målet just nu är att klara av att springa hela Midnattsloppet utan stopp, och OM MÖJLIGT även slå min tid från förra gången (två år sedan) då jag sprang på 63 minuter. Är det doable? Time will tell!

Vårt grillhäng i park igår blev istället smörgåstårta i park. Djävligt trevligt och jag hoppas att jag och Linnea slår till på parkhäng fler gånger i sommar :) Vi lyckades även bli omringade av hotfulla fiskmåsar, vilket till stor del berodde på att vi gav dem lite räkor. I retrospekt en djävligt dålig idé, med andra ord :P

IMG_20150625_170347

Sedan hem och packa och få ordning inför dagens avresa till Göteborg. Jag är fortfarande inte riktigt klar över ifall jag lyckats packa allt jag behöver, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Sommarfest på skärgårdsrestaurang ikväll och imorgon blir det räkmacka på den lokala puben tillsammans med en av Martins vänner som han ville att jag skulle träffa :)

Kvällens skor blir mina skyhöga dragqueen-stövlar och jag börjar redan nu känna en viss ånger över hur satans ont jag kommer att få i fotryggarna av dem. Men de är ju så snygga! Jag provade ett par andra stövlar till min klänning igår och det kändes inte riktigt rätt – så fort jag tog på dragqueen-stövlarna och kollade spegeln så kände jag att jag har inget val, det är är stövlarna jag MÅSTE ha på mig. Så så blir det. Skall strax skippa ner till Apoteket för att införskaffa sådana där små sulor som skall avlasta trampdynorna att ha i stövlarna – det löser inte det primära problemet som är själva vristen/fotryggen men det underlättar ju ändå att inte tvingas ha FULLT så ont i fötterna :P Det blir braaaaa kompis, jag lovar.

OKEJ HA EN BRA HELG osv

(btw alltså, 95 läsare av mitt trollinlägg igår? ni gillar alltså troll!)