1985 eller 2015?

DSC_0407

EN SJUKT SUDDIG BILD WOOP

Det blev ju gym igår igen, såklart. Tredje dagen i rad, och jag var ytterst nöjd över det :) Det syns på vågen också, kan jag meddela. Misstänker tillfällig fluke och att det när som helst går uppåt igen (vikt pendlar ju satan, inga konstigheter där liksom) men so far har jag tappat ett par hekto om dagen sedan i söndags och det är ju inte helt tråkigt ändå. Inte för att vikten EGENTLIGEN spelar någon roll; kroppen kan ju vara fit som fan utan att det faktiskt innebär att man väger *mindre*, men någonstans sitter det ju inprogrammerat att vikten är VIKTIG och att man skall bry sig om den, så det är väl mest per default man bryr sig så djävligt över det. Hur som haver, i nuläget har jag inga problem med vågen – börjar det bli hetsigt över vikten kommer jag att ta ur batterierna och ställa undan den. Vikthets är ALDRIG hälsosamt. Hepp!

Idag blir det innebandy, och efter jobbet skall vi ha AW på Tröls. Alla beställer hamburgare. Jag har bett om en räkmacka. Den stod som ”förrätter och små rätter” så jag vetefan. Jag känner bara att det liksom räcker med en macka full med räkor. Räkor är gott :D Imorgon blir det ju grillning med Linnea efter jobb och då får man smälla till med något flobbigare då – typ köttbit och potatissallad :) Nom nom :3

ändå ganska ok ju

ändå ganska ok ju

Annars är veckan ganska ointressant, som sagt. Jag ser fram emot fredagen när jag får träffa Martin igen – vi skall åka båt ut till någon ö för middag med hans kollegor och det kan ju bli trevligt. Är vädret okul blir det mindre roligt dock, jag vill ju inte sitta och frysa på en kobbe någonstans i Göteborgstrakten bara sådär ;) DET BLIR BRA KOMPIS. Jag skall bara komma på vad jag skall ha på mig, och får väl ha två olika uppsättningar kläder beroende på väder. Väderleksrapporten säger iaf solsken och någorlunda värme, så ja. Det finns hopp! :)

Igår fick jag en check på posten. Ja, precis. En CHECK. Vem använder ens checkar längre???
Amerikaner, that’s who. Och därför har jag nu en check så att jag behöver ta mig till ett bankkontor (enkelt dock – kontoret ligger ju precis ovanpå Swedbank) för att casha in och hoppas att det INTE tar 10 dagar att få pengar… Blöh. VEM SKICKAR CHECKAR ÅR 2015??? Wake up för fan! Men kul med pengar, dock. Jag är mer tacksam än jag ger sken av – det här är mest lite lulz över att vi fått en check. Hepp. :)

Men ja. Snart innebandy, så jag rundar av här och hoppas att ni har en trevlig dag :) Tjipp!