Väta

Screen Shot 2015-05-19 at 07.35.10

Idag står ”självdisciplin” på kartan. Det spöregnar ute, men jag tänker springa efter jobbet. Jag skall trappa upp mina intervaller och lära mig uthållighet, och detta trots att det har regnat sedan jag gick och lade mig igår kväll. Regn är bara vatten och jag kommer ändå att bli svettig. Intervaller och sedan en rask promenad hem och rätt i duschen för att värma upp min förmodade stelfrusna kropp. Inga ursäkter! Ba’ gör!

Vad har ni själva för planer för dagen? :P

Upptäckte igår att det finns ett par säsonger Hell’s Kitchen på Netflix, så det var vad jag roade mig med en stund igår innan jag kröp i säng och läste ut min bok (Dark Lord of Derkholm) innan jag somnade.

tumblr_nofs23rYmy1s7fwo7o1_500

Idag känner jag mig ytterst oinspirerad vad gäller mat. Det närmar sig löning vilket innebär en väldigt knaper plånbok, och jag har köttbullar i kylen som bör ätas upp innan lördag så jag behöver köpa pasta någongång under dagen. Förmodligen på hemvägen sedan – dvs när jag är genomsvettig och dyblöt efter eventuellt spöregn :D *le charmtroll* Vad gäller lunch så står det dock helt still i skallen. Jag är sugen på någon form av sallad så det kanske blir en promenad ut till Willys på Mobilia eftersom de har en bra salladsbar, men det beror lite på regnet. Att springa i regnet är en sak, men att behöva genomlida halva arbetsdagen i fuktiga och kalla kläder är något helt annat och inte alls lika spännande. Faktiskt. Så vi får se vad det blir.

Nåväl. Jag lade ett vykort till mommo på lådan på väg till jobb, och nu har jag ett kuvert innehållande ett brev på två A4 till henne som jag behöver frankera. Tänkte skicka det imorgon så kommer det inte samtidigt som vykortet :) Mamma sade att mommo skulle få någon form av telefon som kommer att översätta tal till skrift för att det skall bli lättare att prata med henne, frågan är bara hur bra den telefonen kommer att vara på att tolka gotländska..? Vi snackar ju liksom inte rikssvenska, om man säger så. Sure att vi talar tydligare svenska än vad de gör i t.ex. Stånga, men ja. Eh. Vi får se. Jag håller tummarna, för det hade varit så mycket enklare att hålla vettig kontakt med mommo om hon faktiskt kunde HÖRA VAD MAN SÄGER när man ringer. Halsont och sura grannar är en tråkig bieffekt av att ringa någon man älskar, just sayin’.

Annars är det 19 maj, Maj har namnsdag (borde inte Maj ha namnsdag första maj istället? That would make more sense) och jag lyssnar på fin musik och dricker vatten och försöker torka efter min promenad till jobb idag :) Hepp!