Världens tråkigaste städtant

DSC_0666

Dagens grej: ”Ta kort på mat”

DSC_0670

Soppa. Den var god, får köpas fler gånger.

DSC_0675

Mangosmoothie. Den var också god, för jag är djävligt bra på att göra smoothies. Hepp!

Jag stack ut på Bulltofta imorse efter frukosten och tänkte springa 5k. Jag lyckades inte springa 5k. Jag lyckades med nöd och näppe springa 2k, men jag satte i alla fall nytt personbästa på 1mile, så det var ju ändå något att vara glad över :)

Sedan kom jag hem, åt ovanstående och skulle sedan komma igång med att städa. Istället för att lite lätt och lagom ytstäda och få ordning och reda på allt synligt så bestämde jag mig för att gå på djupet och rev ut allt ur alla byrålådor och skåp och hyllor, och började möblera om lite mitt i allt. Det är fullständig kaos här hemma just nu, jag kommer att få sova på soffan pga får inte plats i sängen för tillfället och bristen på taklampa i vardagsrummet börjar göra sig påmind nu när det börjar skymma ute.

MEN HÖRNI VAD LJUST DET ÄR UTE? Halv nio, fortfarande superljust. Så härligt!

Nåväl. Imorgon skall jag få klart på så mycket av det här stöket som jag kan, samt se till att få en ordentlig promenad avklarad innan jag somnar. Jag har tvättid fram till 23 ikväll men räknar med att vara klar långt innan dess, så planen är att försöka komma i säng i soffan under täcket innan det blir allt för sent ikväll. Jag reflekterade tidigare över att mina ensamhelger verkligen trycker på vilken tråkig person jag egentligen är. Visst, förrförra helgen var jag ute med Lotta en sväng och dansade, men jag gick hem tidigt eftersom jag ville sova bort ruset så snart som möjligt så att jag kunde gå upp tidigt på söndagen för att träna. Hittills den här helgen har jag tränat och städat och tagit kort på mat. Öh, och så tvättar jag. #partytjejen #detglammigalivet #itsadirtyjobbutsomeonesgottodoit

Hoppas att ni andra har en bra lördag och kanske hittar på lite roligare saker än vad jag gör ;)