Snyggebruden

profil

lvl 21 Zombie

Färgade håret (rötterna) igår kväll och i vanlig ordning så blir jag lite lätt förvånad över hur tokigt djävla snygg jag är när hela mitt hår går i samma färg. VARFÖR FÄRGAR JAG INTE OFTARE?? Well, förmodligen för att det tar tre timmar och jag ser ut som en idiot under tiden. Plus att det är så meckigt. Men utöver det! …resultatet är värt det, lovar :)

Det är onsdag, vi skall få tårta idag men jag har inte bestämt mig för ifall jag kommer att äta tårta idag eller ej. Jag tänkte springa. Samtidigt går tårtätandet ut på att tacka av en kollega som slutar, så jag kommer ju att sitta med oavsett ifall jag äter eller inte. Man kan ju faktiskt ta en frukt istället…

Men hörni. På riktigt. Hur fasen lyckades jag göra det här för två år sedan? o_O

sundayrun

5:13 per minut – i en MIL?! Det är ju liksom överjordiskt bra??

Jag tror att mycket av förtjänsten här ligger i att jag stack ut med målsättningen ”bara springa lite” och sedan bara fortsatte tills jag inte kunde längre. 11,5km på 1 timme är så sjukt djävla bra så jag vet inte ens var jag skall ta vägen. Det roliga är ju att jag på fredagen (två dagar innan, med andra ord) för första gången hade lyckats springa 6km och var helt störtlycklig över det, så när söndagen drabbade med sina 11,5k så visste jag inte ens hur jag skulle reagera. Det var så sjukt oväntat och verkligen inte alls vad jag hade kunnat föreställa mig, så märkligt nog var jag ju nöjdare över 6k än det dubbla. Galet.

Men ja, igen: 8 veckors intervallträning + innebandy 1 gång i veckan hjälpte MYCKET. Det är det jag måste minnas idag, när jag sitter här och jämför och suckar och surar över hur DÅLIG™ jag är. Jag är ju faktiskt inte alls dålig, jag är bara på en annan plats i livet. Hepp!

Det blev inget tvättande igår, jag orkade inte. Bokade tvättid på lördag kväll istället, jag är ju ändå ensam i helgen och skall mest bara sitta hemma och glo på Supernatural så kan lika gärna tvätta mellan varven också. Har ju även planerat att städa hemma under dagen så det blir bra kombination :) Förmiddagen får dock vikas åt att komma ut och röra på sig lite.

Jag skulle vilja plocka ur lägenheten lite. Jag har för mycket bös drällande och det är vad som hela tiden resulterar i att det känns stökigt och kaosartat. Jag vill plocka bort en del böcker och annat stuff och försöka få lite harmoni i mitt boende istället. Jag har en del idéer på vad jag skulle kunna göra, men det mesta fallerar pga har för mycket möbler och ingen plats att förvara dem på. Jag vill inte riktigt knö in allt på vindsförrådet, så jag får se vad jag gör. Hade jag haft bärhjälp hade jag kunnat dra över allt till någon av second hand-butikerna jag bor intill, jag tror att i alla fall den ena av dem tar emot möbler. Å andra sidan har jag ju en sådan där tramsig säckvagn jag skulle kunna köra det på… hm. Får se hur jag gör, det kan ju sluta med att jag inte ändrar något ALLS också. :)

OK HA EN BRA DAG