Olika användningsområden för rengöringsmedel

Ytterligare en helg har passerat. Två helger i rad utan Martin och jag börjar bli tokig. Lyckligtvis får jag träffa honom på torsdag igen, och sedan hoppas jag banne mig att det blir lite mindre uppehåll – i synnerhet så här långa!

I fredags fick jag den briljanta idén att köpa en stor påse lösviktsgodis på väg hem från jobbet, och efter att jag satt i mig en näve eller två började jag redan känna mig illamående av allt socker och kladd. Jag hade kikat på två avsnitt Supernatural men kom fram till att jag skulle ta en promenad istället, så trots att klockan var nio så var det på med ytterkläder och utför dörren. 90 minuters promenerande senare kom jag hem, hivade godisskålen åt helvete och sprayade sönder allt godis med rengöringsmedel. Det handlar inte om att jag inte FÅR äta godis, det handlar om att jag faktiskt inte vill trots att jag ibland får rejäla sötsug. Jag blir bara illamående av det, och det är ju inte riktigt den känslan man vill uppnå med godis, right?

På lördagen hade jag tänkt springa intervaller på Bulltofta, men det regnade och var så sjukt tråkigt väder så plötsligt stod jag och påbörjade storstädning av lägenheten. På eftermiddagen tog jag cykeln och stack ut till Bulltofta för en promenad, och jag hade initiellt tänkt gå två varv men regnet blev bara mer och mer intensivt så jag stack hem istället. Jag försökte mig på att börja få bort lite smuts från balkongräcket och det var ju faktiskt inte alls så svårt som jag hade befarat:

IMG_20150425_145702

Jag var dock kall och stel efter min utflykt till Bulltofta, så jag tog en dusch och körde lite Supernatural-marathon på soffan istället. Är nu halvvägs genom S2, woop!

På söndagen gick jag upp i god tid, åt frukost och stack ut på Bulltofta igen. Tänkte köra intervallerna på samma ställe där jag sprang i tisdags, men såklart var alla parkeringar i närheten av Bulltofta fullparkerade och det var fullt av folk överallt därinne pga en massa knattematcher i fotboll. Jag hittade dock ett tomt fält där jag sprang runt, runt och blev dödsblöt om fötterna i det störtvåta gräset, men jag kopplade bort det och sprang färdigt. Det gick väl inte riktigt så bra som jag hade velat, men samtidigt är det första intervallträningen så det kommer ju att gå bättre ju mer jag tränar på det. Tänkte hugga med mig träningskläder imorgon och träna efter jobbet, kring tallriken i Pildammsparken.

Screen Shot 2015-04-27 at 07.52.30

När jag kom hem tog jag en lunchsmoothie och sedan chillade jag på soffan och kollade på lite film. Jag såg på två filmer och strax efter att jag satt på den tredje somnade jag. Ingen big deal, det var lite grann syftet med soffhänget eftersom jag har sovit dåligt på sistone, MEN. När jag vaknade så var jag så djävla illamående. Klockan var halv åtta på kvällen och jag hade ju alltså inte ätit sedan typ halv ett, så kroppen var skitsur på mig. Hepp. Lagade mat, fick två lunchlådor på kuppen, och sedan mådde jag avsevärt mycket bättre. Ringde Martin och snackade med honom i en timme och sedan gick jag till sängs.

Somnade sent (klassiskt söndag) och sedan verkar jag faktiskt ha fått sova natten igenom för en gångs skull? Woop. Synd bara att jag somnade så sent, då :P Men men, man kan inte få allt här i livet och att få sova en natt oavbrutet är jag väldigt tacksam för.

Idag cyklade jag till kontoret och det gick ju verkligen busfort? Nog får jag sjukt mycket färre steg om jag cyklar än om jag går, men så mycket som det känns i lårmusklerna när jag cyklar så inser jag att det är en väldigt bra grej att göra ett par dagar i veckan – jag lyckas ju träna muskler jag tydligen inte kommer åt annars, och starka ben är fan teh shit! :D

Jag har gått enormt mycket de två senaste veckorna (~18k steg per dag) så jag tänker inte bry mig allt för mycket om vad Fitbiten säger den här veckan. Det får bli en rest week med andra ord – säger jag, när jag har 10,5k-lopp att springa på lördag :P Men ja.

Ha en bra dag osv :)