Slumrande

Screen Shot 2014-11-17 at 07.34.58

Jag borde ha en massa saker att skriva om känner jag, men sedan klockan väckte mig för 1,5 timme sedan så har huvudet mest känts tomt och förvirrat, så jag vet inte riktigt. Det är onsdag, jag inbillar mig hela tiden att det är torsdag (fast det blir ju typ torsdag eftersom imorgon är typ fredag…) och jag har just avslutat min frukost. Jag känner mig just nu lite irriterad på det mesta, och stör mig på att det inte är väder ute än. Jag hoppas på solsken idag, det hade behövts. Ladda batterierna lite, som man säger.

Jag lyckades i alla fall komma någorlunda någonvart med städandet igår. Inte riktigt lika långt som jag hade kunnat önska, men ändå någon form av good enough. Först hade jag dock en ytterst trevlig fikastund med Lotta, där jag åt en toast med ost och skinka som tydligen på något sätt har förstört lite i munnen på mig eftersom jag är öm och dan? Vetefan. Mackan var i alla fall god och Lotta var lika superbäst som hon alltid är :)

Jag ser i alla fall fram emot ett par dagars ledighet nu. Jag behöver få komma ifrån lite och ladda batterierna och göra något annat än att sitta och häcka på kontoret. Jag tycker ju om mitt jobb och kollegor osv, men ibland blir det lite overload. Ibland behöver jag få stänga av och gå ifrån och vara mig själv en stund istället för denna arbetsrobot man ibland kan bli. Sedan är jag ju sådan som ändå kan ha svårt att koppla av allt och bara vara LEDIG när jag är ledig, men lite sovmorgnar och umgänge och sådant där kommer ändå att få mig att bli lite piggare på (arbets)livet igen.

Jag postade mitt lilla paket till mommo igår också, så jag hoppas att det dyker upp hos henne idag eller imorgon och att hon orkar ta sig upp till affären för att hämta ut det. Iochmed att det ligger ett påskägg nerkört i kuvertet så går det ju inte precis in genom hennes brevinkast, om man säger så. Jag glömde ju såklart bort att skriva ”Istället för en blomma” på kortet, men jag får ringa henne i helgen och önska henne en Glad Påsk och säga det till henne då istället. Som sagt, hjärnan går lite på halvfart just nu, jag hänger inte alltid med i svängarna och det är lite mer förvirrat än vanligt.

Det är första april idag och i vanlig ordning är jag ointresserad av aprilskämt. Jag gillar välplanerade och utstuderade och intressanta aprilskämt – många av spelutvecklarna och datorbutikerna på internetz har ofta djävligt roliga grejer – men folk som skall fejka graviditet eller annat åt det hållet känns bara väldigt uttjatat och idiot. Meh.

MEN JA. Jag skall pilla vidare här på jobb nu. Klockan nio skall jag och Alexandra gå en runda på våra nya våningar med en snubbe som vill kolla brandsäkerheten, så får se hur det går. Fram tills dess tänkte jag försöka ha klar grejen jag sitter och pillar på just nu, så.

2 svar på ”Slumrande

  1. Aww.. Snubben kom ju 1 h tidigare hade missförståt honom! Tur Emil vapå kontoret :)

Kommentarer är stängda.