Helgen som gått

Tågresan till Göteborg i fredags var sådär härligt djävla uttröttnade och idiotiskt tråkig. Jag sov någon timme hit eller dit och ägnade en annan timme åt att prata i telefon med Zzucken, men utöver det så satt jag mest och stirrade rakt fram på sätet framför eftersom jag hade sittplats utmot gången och alla som satte sig innanför mig genast drog fram sina laptops, vilket innebar att jag inte riktigt kunde kolla ut genom fönstret utan att de blev obekväma och trodde att jag skulle stirra på deras skärmar. Kul grej. Verkligen.

Martin tog emot mig på stationen och sedan hade den lurige djäveln fått sin mor att göra smörgåstårta åt oss så istället för att köra oss hem till honom åkte vi raka vägen upp till Rigmor, där vi åt kvällsmat och jag fick presenter (ett glittrigt prydnadsägg och ett presentkort på IKEA <3) innan vi for vidare hem till honom där jag fick hans present. Han har hintat att det är något jag tjatat om att jag behöver, något jag inte kommer att köpa själv, något som kostat en djävla massa pengar och att det består av fyra delar, och det närmsta jag har kommit i gissningsväg var en XboX One MEN det här var något så sjukt mycket bättre: EN NY DATOR OMG! En flashig CPU, ett sjukt sexigt MB, 16 Gb RAM och en SSD-disk att lägga OS på :D omggg! :D

13511_951973431487537_1904398785489517180_n

På lördagen åkte vi till Aeroseum med Alex och gick på hobby/RC-mässa. Det var blandat kul/skittråkigt, men jag gillade att kolla på de små RC-grävskoporna och lastbilarna som skyfflade sand och hade sig. Grabbarna Grus verkade ha kul dock, och det var ju för deras skull vi åkte dit, så jag var nöjd :) Vid hemkomst tog sig Martin en tupplur på soffan och jag tog en promenad kring Surte och hann med en episod av Zombies, Run! innan jag var tillbaka och även jag tog en tupplur. Puh och hans flickvän kikade förbi och gav mig en flaska finbubbel (Rosé!) innan de begav sig vidare till fest, och jag ägnade kvällen åt att läsa medan Martin spelade datorspel.

Söndagen var en seg dag som mest gick ut på soffhäng och att vi kollade på Back to the Future eftersom jag aldrig har sett den tidigare. Söt film, men jag stör mig samtidigt lite på alla ologiska grejer i den. Vi skall kolla på tvåan nästa gång, bestämde vi. Sedan åkte jag buss i fyra timmar genom regn och sol och regn och grått, och när jag kom hem åt jag en våffla till kvällsmat innan jag lade mig och läste tills jag somnade.

Det har med andra ord varit en mycket bra födelsedagshelg, och nu längtar jag ännu mer efter nästa helg när jag skall få ge Martin paket :D

Woop :D

1 svar på ”Helgen som gått

Kommentarer är stängda.