Solkatter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart har ytterligare en dag passerat. Tiden bara rusar! Om två veckor fyller jag år, jag har ju knappt ens hunnit göra en önskelista. Ja djävlars. Gamla tanten blir äldre, hujedamig.

Om en liten stund skall jag ut i solskenet och vandra hemåt. Jag hoppas att den här oerhörda tröttheten som slog mig går över så fort jag kommer ut i friska luften, för just nu är jag nästan orolig över att ens blinka – tänk om jag blinkar för långsamt och somnar?

Lustigt nog så fick jag sms från DHL bara någon timme efter att jag postade mitt inlägg imorse – just nu ligger min telefon någonstans på ett flygplan från Heathrow, så det är plötsligt faktiskt ganska goda chanser att jag har en ny telefon i handen imorgon efter jobb! :) Wohoo!

Jag är så sjukt opepp på att tvätta ikväll, men jag behöver få rent mina träningskläder och sängkläder och, well, kläder. Det är bara att ta tjuren vid hornen och få det gjort, som man säger. I nuläget – med all denna tröttma och kvällens arbete i tvättstugan – så överväger jag att inte heller imorgon bitti gå till gymmet. Jag är dock osäker. Jag borde träna, jag vet att om jag ger mig själv för mycket ”Get out of jail free”-kort här så finns risken att jag faller tillbaka till slackerlivsstilen jag hade innan. Jag gillar ju verkligen att träna, men det är klart att det hade varit skönt att sova lite längre om morgnarna också. Vi får helt enkelt se hur det går med tvättandet ikväll – är jag inte i säng i god tid så skjuter jag på gymmandet tills söndag istället. Jag har ju ändå lyckats träna tre dagar den här veckan, och det är trots allt inte fy skam :)

Men ja. Strax dags att dra på sig utedojorna och försöka piggna till. Det är helt tokigt att man kan vara såhär trött när allt är ljust och luftigt. Jag minns att jag varit dödstrött hela vintern men då var det ju mörkt och jobbigt. Detta ljusa fräscha glada peppiga? Borde inte trötta ut mig. Vafan.

DET VAR ALLT.